AlltomBostad
 
Unidrain

Visa alla produkter från: Unidrain

Golvbrunnar från Unidrain

Linjeavlopp - ClassicLine - Se mer på vår hemsida

Linjeavlopp - ClassicLine

Golvbrunnsserie -Linje är den produkt som lagt grunden för Unidrain. Golvavloppet är en revolutionerande uppfinning med sina patenterade vägg- och golvflänsar. Dessa gör det möjligt att placera golvavloppet mot vägg eller fritt i golv samtidigt som tätskiktsanslutningen mot golvavloppet blir 100 % vattentätt.

ClassicLine överdel är den ursprungliga designserien från Unidrain. Överdelen består av ram och galler. Ramen är obligatorisk, eftersom den håller gallret på plats. 6 eleganta gallerdesigner i borstat, rostfritt stål garanterar att det finns en lösning för varje smak.

Linjeavlopp - HighLine - Se mer på vår hemsida

Linjeavlopp - HighLine

HighLine är Unidrains exklusiva golvavlopp och prisbelönta designserie. I HighLine har det traditionella gallret ersatts med en panel vilket istället ger en smal spalt för vattnets avrinning. I serien finns både paneler i stål och frostat glas samt det nästan osynliga golvavloppet Custom. På Custompanelen limmas ett valfritt tillskuret material fast som matchar eller bryter av mot det omgivande golvet, vilket kan ge ett nästan "osynligt" golvavlopp.

Linjeavlopp - HighLine Colour - Se mer på vår hemsida

Linjeavlopp - HighLine Colour

HighLine Colour är en vidareutveckling av den vanliga HighLine-serien. Vi har lekt med finish och färger och bearbetat ramarna och panelerna för att skapa bättre möjlighet att matcha metalldetaljer i badrummet. Därför finns HighLine Colour i Blankt stål – handpolerat rostfritt stål som ger en blank yta som liknar krom – samt koppar , mässing och svart. Alla varianter är tillverkade i PVD-behandlat borstat rostfritt stål.

Hörnavlopp - ClassicLine - Se mer på vår hemsida

Hörnavlopp - ClassicLine

Unidrains golvbrunnar för hörn är det ideala golvavloppet för alla små badrum, eller för duschhörnor där ett diskret golvavlopp önskas. Golvbrunnen placeras mot väggen och bygger på samma principer som Unidrains välkända golvrännor, linje- serie. Oavsett val är golvavloppet försett med de patenterade Unidrain- flänsarna i rostfritt stål som gör tätskiktsanslutningen mot golvavloppet 100% vattentät och säkert.

Hörnavlopp - HighLine - Se mer på vår hemsida

Hörnavlopp - HighLine

HighLine är Unidrains exklusiva designserie. I HighLine har det traditionella gallret ersatts med en panel vilket istället ger en smal spalt för vattnets avrinning. I serien finns både paneler i stål och det nästan osynliga golvavloppet Custom. På Custompanelen limmas ett valfritt tillskuret material fast som matchar eller bryter av mot det omgivande golvet, vilket kan ge ett nästan "osynligt" golvavlopp.

Måttanpassade golvbrunnar - Se mer på vår hemsida

Måttanpassade golvbrunnar

Vad är Modul Måttanpassade golvbrunnar efter ditt behov. Ideala för större badrum, sporthallar, gym, simhallar och spa- anläggningar. Unidrain Modul - serien specialanpassas enligt kundens önskemål. Kontakta kundtjänst för sammanställning av din Modul 1100.

Golvbrunnar för individuella designlösningar - Se mer på vår hemsida

Golvbrunnar för individuella designlösningar

Önskar du installera en Unidrain Modul, ger modulsystemet dig många möjligheter för att uppnå dina designkrav. Oavsett om du väljer ClassicLine eller HighLine så finns det möjlighet att skapa en lösning där ramarna ligger i förlängningen av varandra, en lösning med plattor mellan rännorna eller en lösning där ramarna anpassas med så kallade flexramar som skapar symmetri i lösningen.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår