AlltomBostad
Uponor AB Uponor VVS

Visa alla produkter från: Uponor AB Uponor VVS

Golvvärme från Uponor AB Uponor VVS

Golvvärme - Se mer på vår hemsida

Golvvärme

Uponor Golvvärmesystem gör varje kvadratmeter användbar. Värmen fungerar lika bra oavsett hur du inreder och möblerar. Det är frihet – en frihet som också underlättar städningen. Vi ser till att hela huset blir varmt, skönt och tyst med ett osynligt värmesystem. Med rätt rumsreglering sänker du energiförbrukningen på runt 10 procent jämfört med konventionella reglersystem för golvvärme.

Installation av golvvärme - Se mer på vår hemsida

Installation av golvvärme

Sten, klinker, betong, trä eller plast… Med Uponor Golvvärmesystem blir alla typer av golv härligt varma. Kanske ett robust och vackert stengolv i hallen, klinker i badrummet och parkettgolv i vardagsrummet. Enligt naturens lagar stiger varm luft uppåt. Därför är Uponor Golvvärme ett helt naturligt val av uppvärmning som dessutom innebär att du kan gå barfota, till och med på ett stengolv.

Uponor Smatrix - Se mer på vår hemsida

Uponor Smatrix

Smatrix är ett fullt integrerat reglersystem för värme och kyla – från inkommande vatten hela vägen till övervakning av rummet. Smatrix förbättrar den individuella komforten och är det mest bekväma sättet att spara energi och kostnader för ditt hem. Upp till hela 20 % energibesparing jämfört med obalanserat system utan rumsreglering. Trådlöst och helautomatiskt, dygnet runt.

U&Home – Styr golvvärmen via App/WIFI/Internet - Se mer på vår hemsida

U&Home – Styr golvvärmen via App/WIFI/Internet

U@home är ett enkelt gränssnitt för att fjärrstyra inneklimatet. Golvvärmesystemet styrs online via app eller webbsida. U@home applikationen laddas ner till Android- eller Appleenheter via Google play och App Store.

Uppgradera befintligt golvvärmesystem - Se mer på vår hemsida

Uppgradera befintligt golvvärmesystem

Vattenburen golvvärme har funnits på marknaden länge och det var faktiskt vi på Uponor (f.d. Wirsbo) som först lanserade vattenburen golvvärme i plaströr av PEX redan på 70-talet. Vi kan nu erbjuda uppgradering av befintliga golvvärmesystem till senaste teknologin med funktioner som t ex autobalansering, fjärrstyrning (sms/app/internet), trådlösa termostater och en hel del energibesparing på köpet.

Gör din egen golvvärmekalkyl - Se mer på vår hemsida

Gör din egen golvvärmekalkyl

Under MyUponor på vår hemsida kan du göra dina egna materialkalkyler för golvvärme vilket ger en snabb överblick på begär offert på. Registrera ett personligt konto och testa själv! Kalkylen tar du vidare till din närmaste VVS installatör för prisuppgift.

Kulvert – Från A till B utan att förlora C° - Se mer på vår hemsida

Kulvert – Från A till B utan att förlora C°

Det ultimata kulvertröret för distribution av värme, vatten och kyla

  • Säkra, tillförlitliga och robusta lösningar
  • Utmärkt flexibilitet möjliggör en snabb och enkel installation
  • Inga specialverktyg krävs
  • Upp till 200 meters längd, utan en enda skarv!
  • Lång livslängd
  • Vi har även frostsäkrade lösningar

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår