AlltomBostad
 
Uponor AB Uponor VVS

Visa alla produkter från: Uponor AB Uponor VVS

Golvvärme från Uponor AB Uponor VVS

Golvvärme - Se mer på vår hemsida

Golvvärme

Att välja Uponors golvvärme för uppvärmning är en investering som både är ekonomisk och energisnål. Eftersom golvvärmen täcker en stor yta, så kan rummen värmas upp med låg framledningstemperatur. Du kan alltså sänka temperaturen, uppleva en behaglig värme i rummen samtidigt som du spar energi.
Vårt golvvärmesystem ger dig valmöjligheten att hitta golvvärme som passar just ditt byggprojekt, från det lilla badrummet till hela huset. Det kan installeras tillsammans med alla typer av golv och passar lika bra för nybyggnationer som till renoveringar. Vår golvvärme måste inte heller anslutas till en specifik värmekälla, utan kan anslutas till alla typer av vattenburna system, som till exempel fjärrvärme, värmepumpar, pellets eller oljepanna.

Golvvärme för alla typer av golv - Se mer på vår hemsida

Golvvärme för alla typer av golv

Oavsett om du ska lägga sten-, klinker-, betong-, trä- eller plastgolv så har Uponor ett golvvärmesystem som gör golven varma och sköna att gå på. Vill du gjuta in golvvärmen går det bra. Vill du lägga golvvärmen på befintligt golv och lägga nytt golv över går det bra också. Eftersom att värmen av naturen stiger, spelar valet av golvtyp mindre roll. Golvet blir härligt varmt ändå.

På vår hemsida kan du läsa mer om vilka golvvärmesystem vi har och vad som skulle passa dig bäst, och på vår YouTube-kanal hittar du installationsfilmer på de flesta golvvärmesystem vi har i vårt sortiment.

Golvvärmeplanerare - Se mer på vår hemsida

Golvvärmeplanerare

För vår elgolvvärme Comfort E så har vi tagit fram en golvvärmeplanerare, där du enkelt kan planera hur du vill lägga ut din golvvärme i ditt hus. I planeraren kan du anpassa form, dimensioner, ytskikt så att det passar just ditt rum. Du kan också lägga till de dörrar och fönster som rummet har, och även bestämma var i rummen du vill ha termostaten. När du klar får du en lista på vilka artiklar du behöver och hur många. Bra va?

Uponor Hemma - Se mer på vår hemsida

Uponor Hemma

fylla i en intresseanmälan, och sedan ringer vi upp dig och tillsammans reder vi ut vad du ska bygga och vilka behov du har. Vi väljer sedan ut en certifierad Uponor Hemma-montören som är närmast och passar bäst för just ditt projekt. Montören kontaktar dig sedan, och sedan kommer ni fram till vilken lösning som passar dig bäst. Montören offererar, installerar och fakturerar direkt till dig utan några mellanhänder. Så oavsett om du vill installera golvvärme, rumsreglering eller om du vill byta ut gamla rör så kan vi hitta lösningen som är perfekt för dig. Eftersom att vi är en internationellt ledande företag av lösningar för värme och vatten, kan du därför få ett komplett system av värme, vatten, ventilation och avlopp från en och samma leverantör. Enkelt och tryggt. Som det ska vara.

Anledning till att uppgradera din befintliga vattenburna golvvärme - Se mer på vår hemsida

Anledning till att uppgradera din befintliga vattenburna golvvärme

Tekniken går framåt, hus renoveras, byggs till och produkter kan av en eller annan anledning med tiden gå sönder och behöver bytas ut eller kompletteras. Att fortfarande få tag på reservdelar är inte så enkelt längre – mer än 40 år senare.

Det finns flera andra anledningar till att man också vill se över sitt golvvärmesystem. Temperaturen kanske inte regleras optimalt i rummen eller det kanske inte ens blir tillräckligt varmt i något rum.

Smatrix Pulse rumsreglering - Se mer på vår hemsida

Smatrix Pulse rumsreglering

Uponor Smatrix Pulse är den smarta rumsregleringen för din golvvärme. Systemet är lätthanterligt, från installation till styrning. Installationen är enkel utan behovet av en krånglig manual.
Varför välja reglersystemet Smatrix Pulse från Uponor?

• Energibesparingar på upp till 20 % tack vare unik autobalansering
• Enkel styrning av regleringen via Smatrix Pulse-appen
• Trådlöst eller trådbundet
• Fjärrstyrt och redo för Smarta Hem
• Automatiska programuppdateringar via molntjänst

Phyn – Mer än bara en vattenfelsbrytare - Se mer på vår hemsida

Phyn – Mer än bara en vattenfelsbrytare

Phyn Plus är vattenfelsbrytaren som håller koll på ditt vatten. Den varnar dig för läckor via SMS eller via Phyn Plus-appen och stänger av vattentillförseln vid behov, hjälper dig att hålla koll på hur mycket vatten du använder varje månad, vecka, dag och timme. Den hjälper dig också att förstå hur du använder ditt vatten genom att visa hur mycket du använder till duschar, toaletter, tvättmaskin och annat. Hur fungerar det då? Varje gång du använder vattnet i ditt hem mäter Phyn förändringarna i dessa tryckvågor och identifierar 240 gånger varje sekund, dygnet runt. På så sätt lär den sig den unika röst som varje tappvattenställe har i ditt hus. Därför är Phyn Plus mer än bara en vattenfelsbrytare - den är så mycket mer.

Lokala återförsäljare

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår