USV Inomhusmiljö AB

Visa alla produkter från: USV Inomhusmiljö AB

Värmepumpar från USV Inomhusmiljö AB

Comfortzone T 12- tilluftsaggregat - Se mer på vår hemsida

Comfortzone T 12- tilluftsaggregat

De mest optimal med vårt tilluftsaggregat T 12 är att den ansluts en frånluftsvärmepump ex / Comfortzone för att få FX-ventilation i bostaden. T12 har ett vattenbatteri för att värma tilluften samt en fläkt som blåser in förvärmd uteluft / tilluft till samtliga sovrum och vardagsrum. Frånluften i bostaden har tagit tillvara värmen i ett återvinningsaggretat / frånluftsvärmepump och detta är sammanbyggt med Comfortzone T 12, bästa tänkbara ventilationslösning.

Frånluftsvärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Frånluftsvärmepumpar

Senaste frånluftsvärmepumpar från Comfortzone med beteckning RX- 2020-04
ComfortZone har utvecklat en världsunik lösning med krav på lång livslängd och säker drift. Enbart genom frånluft som värmekälla, gör vi det möjligt att steglöst komma upp i en effekt på 5 alternativt 6,5 kW. ComfortZone’s värmepumpar passar till både små hus och stora villor. Nu har vi även utvecklat frånluftsvärmepumpar för hus som skall klara de nya BBR -reglerna för nybyggnation. Vår fördel gentemot alla andra värmesystem är att alltid ge bästa totalekonomi för husägaren.

Villavärmepumpar - Se mer på vår hemsida

Villavärmepumpar

Hos oss hittar du värmepumpar för alla typer av hus. Oavsett hur du värmer ditt hus i dag hjälper vi dig att välja en komplett lönsam värmesystemslösning för dig. Vi samarbetar med landets främsta producenter av värmepumpar.