Vackra blockljus med LED

Vackra blockljus med LED

Det är ju allmänt känt att det är flest bostadsbränder kring advent och jul... Det är lätt att glömma bort ett brinnande ljus. Så jag vill slå ett slag för de fina blocksljus som finns som drivs med batterier, det blir väldigt stämningsfullt med dem också och dessutom kan man placera dem på ställen där man annars inte skulle ställa ett vanligt stearinljus.
Man kan till exempel ställa dem i en vägghängd lykta utan att riskera att väggan tar eld, i en lyta som hänger i fönstret nära gardinen.... i en bokhylla... i badrummet där man inte har översikt hela tiden eller i en lykta av papper. De här ljusen kan man även ställa direkt på bordet, på ett fat eller på en bricka som de är för de är så fina. Ingen lykta behövs alltså och det blir inget stearinspill.

LED-blockljus i vax från Star Trading finns hos bland annat LED-Giganten. Ljuset passar både sommar och vinter och det har en timer som gör att ljuset är tänt i 6 h och sen släckt i 18 h om man vill. Eller så trycker man bara på och av det när man vill. Det finns i två olika storlekar och kostar 139 och 149 kr/styck.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.ledgiganten.se
Facebook Twitter Google Plus Google Plus