AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 februari 2013

Vackraste skuggorna från lampan Knopp!

Knopp som är designad av Ania Pauser för Klong ger så fantastiska skuggor i rummet. Skärmen är uppbyggd av åtta plywoodblad som fördelas i två lager, den är både tvåmönstrad och tvåfärgad. Lampan kostar en slant men jag tror att det här kommer att bli en desingklassiker, så då kan man nog se det som en investering? Så känns det lite bättre om man har spenderat shoppingpengen för ett tag framöver på en lampa.

Knopp Foto: Annika Rådlund
Knopp Foto: Annika Rådlund

Lampan Knopp har en skärm som är gjord av laserskuren flygplansplywood med en armatur av formpressad björk. Foten är tillverkad av mässing och svarvad björk. Det utskurna mönstret i skärmen skapar ljus- och skuggspel på väggar och tak. Design: Ania Pauser. Finns både som bords-. golv- och taklampa. Bordslampan mäter 44 x 50 cm, och kostar 6 000 kr hos Klong.

Ania Pauser
K
longNyckelord:

Belysning

Inredning

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår