AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

13 maj 2012

Vad sägs om en Bollywoodmeny från Tony Irving?

Tony Irving, som många känner igen som en av domarna i Let s dance, är dansare och har tidigare arbetat som kock. Nu har han gett ut en härlig bok Tony Irvings 10 med tio danser, tio menyer och tio drinkar. Bilderna är jätteläckra med mycket färger och man kan bara inte låta bli att le när man bläddrar igenom den.
Vad sägs om Jive? Dansen beskrivs bland annat så här ; "Du måste ha mycket go i benen. Bry dig inte om ifall du svettas, frisyren kolapsar eller skjortan blir genomblöt. Det ingår". Musiktips: Elvis Presleys Hound Dog och sedan följer recepten för att man ska komma igång med en riktig rock n roll känsla! 
Drink: Rock step Huvudrätt: Tonys fat burger, friterade lökringar, perfekta pommes -my way  Dessert: Irvings cheescake
 Det här är en kul bok oavsett om man gillar att dansa tango, pasodoble, linedance eller bugg. Hämta inspiration från den här till kommande bjudningar, det blir garanterat ett roligt samtalsämne runt bordet.

Foto: Annika Rådlund
Foto: Annika Rådlund

Vad sägs om lite Bollywood med en namastedrink, papadum med mangochutney och en indisk lammgryta? (Uppslaget blev passade dessutom väldigt bra på min indiska rismatta... )
Boken Tony Irvings 10 med 10danser, 10 menyer och 10 drinkar är utgiven av Ica Bokförlag.


ICA BokförlagNyckelord:

Böcker

Inspiration

Mat

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår