AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juli 2018

Våga färg i trädgården!

Ett tips för att liva upp i trädgården är att måla möblerna i olika färger - våga färg! Det blir himla effektfullt tycker jag. En turkos bänk bredvid den rosa rosenbusken eller en knallröd trädgårdsmöbel i allt det gröna. På loppisar brukar man kunna hitta både små och stora målarprojekt, allt från träkärl att plantera i till hela möbelgrupper. Ett tips jag har fått är att måla sina trädgårdsmöbler med är fönsterfärg. Det torkar snabbt och har god täckförmåga och är tålig mot väder och vind. Fönsterfärg är också rinningssäker – allt för att det ska vara så enkelt som möjligt att måla och naturligtvis för att säkra ett bra slutresultat.

Måbler målade med Perfekt Fönsterfärg från Beckers. Foto: Beckers
Måbler målade med Perfekt Fönsterfärg från Beckers. Foto: Beckers

Vill du få in en härlig färgklick i trädgården kan ommålade utemöbler verkligen lyfta helheten. Perfekt Fönsterfärg från Beckers går att bryta i alla Beckers utomhuskulörer. Gungstolen är till exempel målad i kulören Rosa lupin 057. Bordet är målat i kulören 9234 Halm, utemöblerna är målade i kulörerna Isblå 784, Skilla 779 och bänken är målad i kulören Himmelsblå 742. Cirkapris på färgen är 585 kronor för 3 liter.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.beckers.seNyckelord:

Inredning

Inspiration

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår