AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 januari 2018

Väggkulörer som är lätta att matcha

Jag säger bara det - våga mer färg! Jag vet inte hur ni känner, men lite trött tycker jag nog att man blir på att allting ska vara vitt. Man kan ju våga färg i ett rum i alla fall, det piggar upp!
Ett tips är att kika på Beckers nya färgkarta som heter Mood, där har man delat upp färgerna i tre olika teman, med sex kulörer i varje, där varje tema visar en kulörmässigt tydlig linje perfekta att kombinera med varandra. Det gör att man kanske vågar matcha olika färger som man kanske inte har gjort tidigare.

Här är en av bilderna som jag fastnade för, det är kulörer från det första temat, med pasteller i mjukt grått, dammigt rosa och naturliga gröna toner som ger en hemtrevlig känsla. Målade möbler i de här färgerna kan gärna kombineras med obehandlat eller silverfärgat trä och linnetyger. Frodiga växter och en mättad svart accentkulör blir snyggt till.

Kök målat i kulörer från Beckers nya färgkarta som heter Mood.
Kök målat i kulörer från Beckers nya färgkarta som heter Mood.

Väggen är målad med kulören Lycka 860, bordet i Aubergine 710 och fönsternischen med Anemon 656.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår