AlltomBostad
Vallsjöhus

Visa alla produkter från: Vallsjöhus

Lågenergihus från Vallsjöhus

1-planshus - Se mer på vår hemsida

1-planshus

I våra 1-planshus hittar du en flexibel planlösning, där rymliga kök, välplanerade badrum och stora klädvårdsavdelningar är standard. Du inser snabbt att även ett litet hus har stora möjligheter, och att ett lite större ger en härlig livskvalitet.

1 1/2-planshus - Se mer på vår hemsida

1 1/2-planshus

1 1/2-planshus skapar möjligheter. Behöver du mycket utrymme, hjälper våningsplanen dig att avgränsa ytor för olika verksamheter. Flexibla planlösningar gör att du också kan utveckla boendet i din egen takt.

Samtliga Vallsjöhus kan förses med tegel, puts eller fasadskiva

2-planshus - Se mer på vår hemsida

2-planshus

Drömmer du om ett rejält tilltaget hus med stora ytor? Eller kanske ett lite mer spännande funkishus, där planlösningen är lite annorlunda och exteriören sticker ut? Ta dig en titt på våra 2-planshus, så kan du få inspiration till både och.

Sutteränghus - Se mer på vår hemsida

Sutteränghus

Det är något speciellt med suterränghus. Här kan man tala om växtkraft! Använd de stora ytorna efter behov och låt interiören formas efter de önskemål som dyker upp.

Kundanpassade hus - Se mer på vår hemsida

Kundanpassade hus

Har du redan en idé om hur du vill att ditt nya hus ska se ut , eller inte?
Tillsammans med oss kan du utforma ditt hus precis så som du vill ha det.
Du väljer själv hur mycket du vill att vi ska ”lägga oss i ”
Våra erfarna säljare och konstruktörer vet vad som är möjligt och vad man ev behöver justera för att få till sitt drömboende.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår