Vallsjöhus

Visa alla produkter från: Vallsjöhus

Trähus från Vallsjöhus

1-planshus - Abbekås - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Abbekås

Modern design med platt tak. Master bedroom med egen walk-in-closet. Öppen härlig planlösning. Två vardagsrum. Garage integrerat i huskroppen.

1-planshus - Borgeby - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Borgeby

Ett modernt hus med föräldraravd i ena änden med eget bad, walk-in-closet. Allrum utanför barnens sovrum. Öppen planlösning. Mycket ljusinsläpp.

1-planshus - Borgholm - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Borgholm

Det lilla huset för lilla familjen. Tre sovrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Mycket ljusinsläpp i vardagsrum.

1-planshus - Dalsheda - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Dalsheda

Ett härligt hus med stor luftig entré. Ryggåstak i vardagsrum/matplats och kök. Kök med bardisk och med bra arbetsytor. Allrum till barnen. Takskyddad uteplats vid master bedroom. Förråd/skafferi vid kök med bra förvaring.

1-planshus - Dalsheda i Gotlandsstil - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Dalsheda i Gotlandsstil

Ett härligt hus med stor luftig entré. Ryggåstak i vardagsrum/matplats och kök. Kök med bardisk och med bra arbetsytor. Allrum till barnen. Takskyddad uteplats vid master bedroom. Förråd/skafferi vid kök med bra förvaring.

1-planshus - Höllviken - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Höllviken

Ett bra planerat hus på 144 kvm med allt du behöver. Öppen planlösning. Föräldrasovrum med eget bad och walk-in-closet. Om du önskar vidbyggt garage placeras det med groventrédörr i garage/carport.

1-planshus - Kämpinge - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Kämpinge

Ett modernt vackert hus med pulpettak. Tak över entré. Kopplat garage med ingång till groventré.

1-planshus - Laholm - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Laholm

Ett tufft litet hus för den lilla familjen. Välkomnande entré med tak. Härlig groventré från carport/förråd. Möjlighet att göra om carport till garage.

1-planshus - Lyckås - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Lyckås

Ett härligt enplanshus med åtskild vuxen-, barn- och dagdel som skapar ett harmoniskt boende. Master bedroom med eget bad och walk-in-closet.

1-planshus - Sikanäs - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Sikanäs

Underbart hus med stora ljusinsläpp i vardagsrum. Välkomnande entré vinklad med tak över huvudet.

1-planshus - Sjöbo - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Sjöbo

Klassiskt hus i vinkel med ett modernt avskalat formspråk. En öppen planlösning med härligt kök och vardagsrum. Master bedroom har eget badrum och walk-in-closet. Huset kan byggas som enplanshus eller som 1,5 planshus, eller kanske med inredningsbar ovanvåning på 88,9 kvm för en växande familj . Detta hus kan även byggas med platt tak (se Villa Höllviken) vilket ger huset en helt annan karaktär. Välj träfasad, putsfasad eller tegelfasad.

1-planshus - Tylö - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Tylö

Ett stort och tidlöst hus på hela 174 kvm med allt du behöver. Öppen planlösning med vardagsrum, matsal och kök på hela 70 kvm, köket med praktisk bardisk och med bra arbetsytor. Stort föräldrasovrum med eget bad och walk-in-closet. Fyra sovrum och allrum till barnen.

1-planshus - Viken - Se mer på vår hemsida

1-planshus - Viken

Ett härligt litet vinkelhus på 126 kvm. Vardagsrummet med stora fönster ger härligt ljusinsläpp. Master bedroom med walk-in-closet och eget bad. Bra förvaring i övriga sovrum. Allrum till barnen.

1,5-planshus - Björkelund - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Björkelund

Ett härligt hus med New England stil. Tak över entré. Stora ljusinsläpp. Master bedroom med egen walk-in-closet. Öppen härlig planlösning.

1,5-planshus - Hallstenstorp - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Hallstenstorp

Villa Hallstenstorp med en stor välkomnande entré, härlig dagdel i entreplan där trappan är centralt placerad. Öppen planlösning med kök och vardagsrum i vinkel. Stor klädvård. Övervåningen innehåller både sovrum, stort badrum och fina förvaringsutrymmen.

1,5-planshus - Klockebo - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Klockebo

Det traditionella härliga 1½-planshuset. Rymligt kök med anslutning till matplats och vardagsrum med stora ljusinsläpp. Wc/dusch med möjlighet till både dusch och badkar. Stor klädvård med ingång på gaveln. På ovanvåning tre sovrum och allrum samt wc/dusch.

1,5-planshus - Näset - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Näset

Det traditionella härliga 1½-planshuset. Rymligt kök med anslutning till matplats och vardagsrum med stora ljusinsläpp. Wc/dusch med möjlighet till både dusch och badkar. Stor klädvård med ingång på gaveln. På ovanvåning tre sovrum och allrum samt wc/dusch.

1,5-planshus - Näsudden - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Näsudden

Ett underbart 1½-planshus i härlig New England stil med stora ljusinsläpp i vardagsrum och kök. Sovrum och bad på ovanvåning. Wc/dusch och gästrum/kontor entréplan.

1,5-planshus - Nyatorp - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Nyatorp

Ett bra planerat hus med fyra sovrum. Gavelställt hus med entré på kortsidan och groventré på långsidan. Bra förvaringsmöjligheter. Rymlig klädvård. Öppen planlösning med en liten väggavskiljare mellan kök och sällskapsrum.

1,5-planshus - Sågtorpet - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Sågtorpet

Underbart 1½-planshus med förhöjt väggliv vilket ger mer rymd på ovanvåningen. Skön balkong över matplats med stora ljusinsläpp. Groventré på gavel.

1,5-planshus - Solvik - Se mer på vår hemsida

1,5-planshus - Solvik

För er som vill bygga för framtiden passar detta hus perfekt. När familjen växer öppnar man upp övervåningen och får därmed in ytterligare upp till fyra sovrum

2-planshus - Bäckaskog - Se mer på vår hemsida

2-planshus - Bäckaskog

Villa Bäckaskog är vårt lågenergihus. Ett hus med takskyddad entré. Öppen planlösning i kök och vardagsrum. Ett sovrum finns i direkt anslutning till entrén, perfekt som kontor eller gästrum. Ovanvåning med tre sovrum och allrum med balkong.

Detta lågenergihus har fönster med aluminium u-medelvärde 0,9. Isolering yttervägg 320 mm. Värmesystem Nibe 1255. Ventilation FTX. GEO värmeväxlare som förvärmer luften och även ger kyla på sommaren. Tätheten är mycket viktig, man ska ligga på 0,2-0,3 ls kvm/Aom. Energiförbrukning i zon Växjö 25 kwh/kvm.

2-planshus - Grimsholm - Se mer på vår hemsida

2-planshus - Grimsholm

Ett härligt 2-planshus med fyra sovrum på ovanvåning. En välkomnande entré med rejält tak över del av framsida och gavel. Kök och vardagsrum med öppen planlösning mot baksidan. Stor klädvård med ingång från gavel.

2-planshus - Grindstorp - Se mer på vår hemsida

2-planshus - Grindstorp

En härlig entré välkomnar oss in i detta hus. Kök, vardagsrum och matplats i vinkel ger fina samvaroytor i entrévåningen. Ljus ovanvåning med fönster år två håll. Fyra sovrum.

2-planshus - Hjärtlanda - Se mer på vår hemsida

2-planshus - Hjärtlanda

Ett 2-planshus perfekt för kvadratisk tomt. Välkomnande entré. Öppen planlösning i kök och vardagsrum. Vardagsrum i vinkel med möjlighet att göra ett arbetsrum/sovrum. Rymlig ovanvåning med fyra sovrum. Bra förvaringsmöjligheter.

2-planshus - Ljunghusen - Se mer på vår hemsida

2-planshus - Ljunghusen

Ett spännande tvåplanshus i funkisstil. Entréplan med stort härlig kök. Vardagsrum med åstak och utgång till trädgård. Det stora sovrummet på entréplan har eget badrum och walk-in-closet. En trappa upp finns tre sovrum och allrum till barnen, utgång till stor balkong.

2-planshus - Lönås - Se mer på vår hemsida

2-planshus - Lönås

Ett välkomnande hus med en 1-plansdel och en 2-plansdel, som ger huset sin karaktär. Rymlig välkomnande entré. Öppen planlösning med högt i tak i kök/vardagsrum. Två sovrum på entrévåning och två sovrum på ovanvåning, med möjlighet till tre sovrum. Bra förvaringsmöjligheter.

Optima 1 - Se mer på vår hemsida

Optima 1

Ett kompakt hus i funkisstil. Öppen planlösning med genomsikt ut mot trädgården på två håll. Tre sovrum.

Optima 2 - Se mer på vår hemsida

Optima 2

En härlig villa på 135 kvm. Huset har en tydligt åtskild barn och föräldradel. Skyddad entré och uteplats.

Optima 3 - Se mer på vår hemsida

Optima 3

Samma hus som Optima 2, men med ett helt annat tak – ett sadeltak som ger huset en mer klassisk stil.

Optima 4 - Se mer på vår hemsida

Optima 4

Ett välplanerat hus på 138 kvm innehållande fyra sovrum. Huset har en central öppen dagdel som skiljer sovrumsavdelningarna åt.

Optima 6 - Se mer på vår hemsida

Optima 6

Ett välplanerat hus på 138 kvm innehållande fyra sovrum. Huset har en central öppen dagdel som skiljer sovrumsavdelningarna åt. Samma hus som Optima 4, men med ett helt annat tak, som ger huset en mer modern stil.

Optima Flex - Se mer på vår hemsida

Optima Flex

Optima Flex ett smart hus där du har olika möjlighet att välja på. Välj fasadmaterial – trä, puts eller tegel.

Optima Flex med oinredd ovanvåning. Boyta 90 kvm, vindsvåning 67,5 kvm. Ett hus för den lilla familjen eller bra hus när barnen flyttat ut. Öppen planlösning i kök / vardagsrum. Stor välkomnande hall. Groventré till stor klädvård.

Sluttningshus - Östanskog - Se mer på vår hemsida

Sluttningshus - Östanskog

Ett suterränghus med vinklar åt alla håll. Från entrén har man fin genomsikt över trappan ut genom hela huset. Vinklad balkong delvis under tak och gott om förråd i sutterängplan.