AlltomBostad
 

Vänta inte på kylan, boka nu!

Vänta inte på kylan, boka nu!

Vänta inte på kylan, passa på utnyttja rabatten!
Telefoner, e-handelsorder och mail går varmare med varje grad som det blir kallare ute med längre installationstider som följd.

Från 17 740:- Inklusive installation efter rabatt och ROT avdrag.

När du byter och beställer en värmepump med installation på www.citcop.se så levererar vi värmepumpen direkt till installatören. Han har med sig din värmepumpvid installationstillfället tillsammans med allt installationsmaterial. Installatören kontaktar dig och kommer överens om dag och tid för installationen., allt för att göra det enkelt för dig som kund till Citcop AB.

Följande ingår i en standardinstallation.
•Väggfäste montage på vägg max 3meter höjd från marknivå
•Röranslutning inklusive upp till 5 meter kylrör
•Eldragning max 10 meter inkl. elkabel från värmepump till plats för arbetsbrytare
•Täckkanaler, konsol och vibrationsdämpare
•Håltagning för rörgenomföring i vägg av trä eller tegel MAX 300mm
•Tätning av genomgångshål i vägg
•Driftsättning och funktionstest av anläggningen
•Instruktion om handhavande
•Installationsprotokoll enligt gällande norm

OBS: Eventuell anslutning mellan arbetsbrytare och elnät/proppskåp ingår ej, vi kan driftsätta via 10A vägguttag.

Har du behov av att dra el från el-central, längre rördragning eller önskar annan typ av konsol/stativ eller något annat som avviker från en standardinstallation? Ta då kontakt med oss på 044-620 30 60 eller maila på [email protected] för att få fast pris.

UTBYTE AV Värmepump.
När du byter till ny värmepump från Citcop AB får du en pump med senaste teknologi, som kan ge upp till 30% bättre effektivitet och avsevärt lägre ljudnivå på både ute och innedel. Vid byte av värmepump kan man lätt tro att det kommer att behövas kortare tid för installationen samt att man kan använda gamla rör och kanaler och att installationen därför borde kosta mindre än vid nyinstallation. Tyvärr är det enda som vi kan återanvända det gjorda hålet i väggen. Varför detta?? Jo, den nya värmepumpen skall installeras med nytt installationsmaterial av högsta kvalitet för att säkerställa värmepumpens effekt och livslängd och för att garantier ska gälla.

Följande ingår vid byte av värmepump:
Nedmontering av den gamla pumpen med dess installations material. Godkända kvalitets Installationsmaterial som ny väggkonsol, nya vibrationsdämpare, rör och kanaler, max 5 meter rördragning. Tätning av genomgångshål i vägg. Driftsättning och funktionstest av anläggningen. Instruktion och utbildning för optimalt utnyttjande av den nya värmepumpen. Installationsprotokoll enligt gällande norm. Vid bortforsling och miljövänlig returhantering av din gamla pump tillkommer en miljöavgift om 2000SEK inkl moms om installatören skall utföra detta.Som privatperson, rekommenderar vi att du lämnar din gamla pump till din återvinningscentral, i de flesta fall kostnadsfritt.Många kommuner har även en hämtservice, kontakta din återvinningscentralen för mer information.

När du byter och beställer en värmepump med installation på www.citcop.se så levererar vi värmepumpen direkt till Din installatör. Han har med sig din värmepumpvid installationstillfället tillsammans med allt installationsmaterial. Installatören kontaktar dig och kommer överens om dag och tid för installationen., allt för att göra det enkelt för dig som kund till Citcop AB.

Läs mer om: HZ25UKE
Läs mer om: NZ25VKE

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår