AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 mars 2015

Vår och påskfint med Fantasy från Sagaform

Det bästa med påsken är alla färger, tycker jag. Och då tycker jag att det är bra att köpa sådant som man kan använda även efter påsk och inte bara under några helgdagar. Den här glasservisen från Sagaform är ny och den har härligt glada färger som man kan använda året runt. Det blir extra piffigt på påskbordet med lite färglada ägg och påskris till.

Glasserien Fantasy från Sagaform.
Glasserien Fantasy från Sagaform.

Fantasy från Sagaform med design av Hanna Wernin. Jag gillar speciellt de smarta juicetillbringarna med lock som göra att juicen/saften inte tar smak av annat i kylen. Även bra när utesäsongen börjar, för att inte insekterna inte ska bada i flaskan. Fantasy karaff kostar 199 kr på Royaldesign.se men nu såg jag att de kostar 149 kr. Fantasy Glas Stora, 30cl i 4-Pack 179 kr (Nu 143 kr) Glas Mellan, 20cl i 4-Pack 149 kr (Nu 119 kr) Litet 4,5 cl glas (som används som äggkoppar på bilden) 4-Pack 99 kr (Nu 79 kr). Vet inte hur länge de kör de nedsatta priset på Royal Design, jag bara såg det på deras hemsida nu.Nyckelord:

Inredning

Nyheter

Porslin

Presenter

Prylar

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår