AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 mars 2016

Vårfint med pasteller!

När påsken är över så blir det så trist tycker jag, när man tar bort det gula och somriga. Men för att skapa lite vårkänsla ändå så kan man ju leta fram pastelliga prylar och sätta ihop dem i en grupp, med en liten blomma. Kanske är det också dags att göra lite vårfint på balkongen eller om du har en inglasad altan. Än är det nog för kallt att sitta ute ( det gäller i alla fall den övre halvan av landet där det fortfarande är snö). Här är lite inredningsnyheter som är fina var och en för sig, men även ihop.

Stelton, Cervera, Rörstrand, Iittala, Vestre, Alcro, Royal Copenhagen, Broste Copenhagen, Arabia och Tingest.
Stelton, Cervera, Rörstrand, Iittala, Vestre, Alcro, Royal Copenhagen, Broste Copenhagen, Arabia och Tingest.

Termoskanna Lavendel 1 liter, 649 kr från Stelton/Cervera. Swedish Grace skål 179 kr från Rörstrand, Kuddöverdrag Iittala x Miyake 1299 kr.

Soffa Pop till uteplatsen, från Vestre 7375 kr. Härliga färger om man vill måla om något; Landsort och Markis av Alcros Pashminafärg 230 kr/ liter samt fasadfärgen Putsrosa, också från Alcro, 298 kr/liter.

Iittalas dricksglas Kastehelmi kostar 238 kr för 2-pack, Royal Copenhagens fat Elements 2100 kr, Vasen Amelie från Broste Copenhagen/Cervera 69 kr.

Arabias mugg Mumin Too-Ticki kostar 199 kr hos Cervera, Brickan Kastehelmi 329 kr från Iittala, stolen Dimma 2990 kr, designad av Alexander Lervik för Tingest.
Alla priser är förstås cirkapriser för de kan variera.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår