AlltomBostad
 
VårgårdaHus AB

Visa alla produkter från: VårgårdaHus AB

Trähus från VårgårdaHus AB

Villa Bovik - Se mer på vår hemsida

Villa Bovik

Total boyta: 126,7 m2
Sovrum: 3-4 st
Prisvärd och funktionell villa

Bovik är ett mindre hus, men som har plats för många. Planlösningen har allt man kan önska med gott om förvaring, öppet mellan kök och vardagsrum, 3-4 sovrum och en smart groventré. Välj om ni vill ha 2 badrum eller använd det ena badrummet som klädförvaring! Flexibelt är ledordet för detta hus som med enkla medel kan göras i klassisk stil, modern stil eller helt efter era egna önskemål. Från det öppna vardagsrummet och köket finns en dörr ut till altan/uteplats och under sommarhalvåret kan ni göra uteplatsen till ert vardagsrum. Villa Bovik är ett prisvärt hus för er som söker en något mindre villa eller för er som är i startgropen för att bilda familj.

Villa Ekerö - Se mer på vår hemsida

Villa Ekerö

Funderar ni på att bygga ett större hus i modern stil? Då är Villa Ekerö något för er! Här finns plats för hela familjen! Villa Ekerö har hela 5 sovrum, stora öppna sällskapsytor med kök och vardagsrum, rejält köksskafferi och smart grovingång till tvättstugan på gaveln av huset. Den stora balkongen på övre plan gör att ni kan njuta av kvällens sista strålar och blir en samlingsplats att umgås på med vänner eller familj!

Villa Emyhill - Se mer på vår hemsida

Villa Emyhill

Total boyta: 187,2 m2
Elegant New England-stil

Älskar du den fräscha New England-designen med ”stars & stripes”? Då är Villa Emyhill sannolikt ditt drömhus. I denna rymliga villa passar din amerikanska nautiska favoritinredning helt perfekt. Säkert vill du också satsa på en stor härlig veranda. Invändigt finns ett väl tilltaget vardagsrum, fyra sovrum och gott om förvaringsutrymme.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Haga - Se mer på vår hemsida

Villa Haga

Total boyta: 144 m2 Byggyta: 163,8 m2 Antal sovrum: 3

Villa Haga är ett modernt H-format hus i 1plan som verkligen tar för sig! Huset har ett stort master bedroom med tillhörande walk in closet och med eget badrum. Även två mindre sovrum och ett arbetsrum/förråd finns där ni själva avgör vad ni vill göra med dessa – kanske vill ni använda det som hobbyrum, kontor, barn-rum eller gästrum?

Vill ni ändra på något i planlösningen? Självklart hjälper vi er att skapa huset så som ni vill ha det! Villa Haga passar in på många olika tomter och i områden med lite mer moderna hus.

Villa Hagalund - Se mer på vår hemsida

Villa Hagalund

LADHUS I 1,5-PLAN FÖR FAMILJEN ATT VÄXA I

En funktionell och praktisk villa med perfekta möjligheter att växa i. Hagalund Innehåller 3 sovrum, vardagsrum och gott om förvaringsutrymmen! Övervåningen är initialt oinredd. Vill man så går det så klart alldeles utmärkt att köpa huset komplett inrett, men tanken är att detta är ett hus för den lilla familjen att kunna växa i. Köket och umgängesytorna har vackert ryggås tak vilket ger luft och rymd till den öppna planlösningen. Njut av årets alla årstider ute på altanen eller inomhus genom de stora fönstren!

Ändra stilen på huset genom att byta t.ex paneltyp, fasad, färg på fönster eller ändra takets utförande och färg.

Boyta entréplan: 138,1 m2 Boyta övre plan: 59,2 m2 (oinrett)

Villa Rosenhill - Se mer på vår hemsida

Villa Rosenhill

RYMLIGT OCH MODERNT FARMHOUSE

Med inspiration från landsbygden möter här den skandinaviska arkitekturen den amerikanska. Huset är praktiskt på alla sätt och vis och rymmer hela fem sovrum, två badrum och fyra klädkammare. Tvättstugan har en groventré och hänger ihop fint med badrum och hall - funktionellt! Husets hjärta är de stora och öppna ytorna som utgör kök, matsal och vardagsrum. De stora fönstren ger ett fint ljusinsläpp och här kan ni kliva ut i solen på verandan eller krypa upp i soffan framför en brasa. För att göra huset ännu mer stiltypiskt - välj till takkupor!

Boyta total: 196,3 m2

Villa Sjövik - Se mer på vår hemsida

Villa Sjövik

Total boyta: 183,9 m2
Den stora barnfamiljens dröm

Moderna Villa Sjövik har en spännande karaktär, inte minst tack vare den läckra entréfasaden och vardagsrummet i vinkel med tjusigt ryggåstak. Av vinkeln får du dessutom en skyddad uteplats. Den öppna och ljusa planlösningen i vardagsrum och kök gör det enkelt att samsas många under samma tak. Huset stoltserar också med fyra sovrum, ett allrum, två badrum och flera rymliga förråd.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Solvik - Se mer på vår hemsida

Villa Solvik

148,9 m2
Villa med rymd och ljus

Härlig enplansvilla i New England-stil. Huset har en praktisk uppdelning i två separata sovrumsdelar för barn respektive föräldrar, med gemensamma ytor i mitten. I vuxendelen finns master bedroom med egen klädkammare och bad. I ungdomsdelen finns tre sovrum, allrum och bad. Köket och vardagsrummet hänger ihop och har rejält med ljusinsläpp och rymd tack vare stora fönster och ryggåstak.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Säveholm - Se mer på vår hemsida

Villa Säveholm

158,9 m²
Lika läckert som funktionellt

Med Villa Säveholm får du en spännande planlösning som funkar för både vardag och fest. Husets H-form skapar en skyddande entré och en underbar uteplats i lä. I vardagsrummet njuter du av ryggåstakets härliga rymd. Med två huskroppar kan du skapa perfekta uppdelningar av ditt hus, för olika generationer och olika ändamål. Och i mitten hittar du köket, husets hjärta.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Nolhaga - Se mer på vår hemsida

Villa Nolhaga

LADHUS I 1-PLAN MED FOKUS PÅ DESIGN OCH FUNKTION

Villa Nolhaga är minimalistiskt enkel, med utpräglad materialkänsla i skandinavisk design. Den indragna takfoten, fönstren och dörrarna med smala foder och lister bidrar till husets speciella karaktär. I hallen möts man av en öppen och välkomnande känsla. I anslutning till hallen finns ett mindre badrum med dusch och till höger om hallen ligger de två mindre sovrummen. Här finns möjlighet att skapa barnrum, hemma-kontor eller plats för hobbyprojekt! Anpassa planlösningen efter era behov och önskemål.

Boyta: 138,1 m2

Villa Ljung - Se mer på vår hemsida

Villa Ljung

Vår nya villa är en riktig dröm med både avskildhet och sociala ytor, inom smidigt räckhåll! Den välkomnande hallen har en luftig övergång till det stora och hemtrevliga vardagsrummet. Härifrån kan du också öppna altandörren och låta trädgårdens dofter hitta in. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett härligt stort rum, perfekt för socialt umgänge.

Villa Enhagen - Se mer på vår hemsida

Villa Enhagen

En väl tilltagen 1,5-plansvilla i ladhusstil. Här har vi hämtat inspiration från de nordiska ladorna och skapat ett hus som passar lika bra i stadsmiljö som på landsbygden. För dig som gillar design är denna villa något utöver det vanliga.

Det karakteristiska med Ladhus är att de ska smälta fint in i miljön. Oberoende av var ett Ladhus byggs och hur exteriören utformas, ska det kännas lika naturligt som tidlöst. I stad som på landsbygd. Stående träpanel i fasaden i nedtonade färgskalor ger dess karaktär som skapar lugn och harmoni. Ladhuset är minimalistiskt enkel med mycket känsla för materialet. Indragen takfot, fönster och dörrar med smala foder bidrar till husets speciella karaktär.

Villa Fagrabo - Se mer på vår hemsida

Villa Fagrabo

153,7 m2
Med inspiration från Österlen

Gillar du de karaktäristiska smala husen på Österlen, med mindre taköverhäng och inklädd takfot? Då är välbalanserade Villa Fagrabo något för dig. Nedervåningen bjuder på öppen planlösning och rundgång i kök och vardagsrum. Hallen är ljus och välkomnande. Övervåningen med sitt charmiga snedtak kan du forma och inreda som du vill. Sovrum, allrum, ateljé … Det är du som bestämmer.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Annehill - Se mer på vår hemsida

Villa Annehill

155,6 m2
Med en genuin känsla av New England

Villa Annehill är en vacker och välbalanserad 2-plansvilla i New England-stil. Här får du ett stort och härligt vardagsrum som badar i ljus från generösa ljusinsläpp. Planlösningen är öppen och luftig. På övervåningen kan ni i familjen koppla av i tre rejäla sovrum och ett allrum. En praktisk klädkammare underlättar er förvaring.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Jennyhill - Se mer på vår hemsida

Villa Jennyhill

170,4 m2
New England med ljus och luft

Härligt tvåplanshus i New England-stil. Ljus och luftig planlösning med god kontakt mellan rummen där köket fått en mera skyddad placering. Med burspråket i två plan blir det gott om plats för umgänge, både nere i vardagsrumsdelen och i allrummet där uppe. Väljer du till takhöjd 2,6 m på nedre plan får rummen extra rymd. Övervåningen rymmer fyra sovrum, varav tre med praktisk klädkammare.

Som standard levereras alla VårgårdaHus med träpanel, men går även att få med puts- eller tegelfasad om så önskas!

Villa Sandvik - Se mer på vår hemsida

Villa Sandvik

I Villa Sandvik får du ett modernt vinkelhus som helt saknar korridorer. Din boyta utnyttjas därmed extra effektivt och planlösningen är både annorlunda och trivsam.I vardagsrummet med sluttande innertak får du plats med många gäster. Vardagsrummet ansluter till köket, som har en praktisk köksö. Ni sover avskilt i två sovavdelningar, en för föräldrar och en för ungdomar och barn.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår