AlltomBostad
 

Världsledande vedpannor!

Världsledande vedpannor!

Den nya Lambdastyrda Vedolux-serien med miljövärden i världsklass. Verkningsgraden är hela 93%
Vedolux blev även vinnare av världens mest prestigefyllda designpris på ISH-mässan i Frankfurt 2013, med motiveringen
”Enastående och särskilt framstående innovativ design, minimal klimatpåverkan, hög verkningsgrad och lång hållbarhet. Prisets syfte är att visa konsumenten att produkten är av mycket hög kvalitet och står över sina konkurrenter”.

Alla Värmebaronens vedpannor är testade med höga verkningsgrader men det viktigaste är faktiskt att pannan är lättsotad. Sot och beläggningar gör annars att värmen smiter ut i skorstenen istället för att stanna i pannan där den gör nytta.

Att ekonomisota en vedpanna från Värmebaronen tar bara några minuter, så det kan du göra hur ofta du vill. Det går åt mindre ved och du sparar timmar på vedbacken. En sotad vedpanna har hög verkningsgrad och sparar pengar, tid och arbete.

7000:- om året med färdigkluven ved.
Ja, mer kostar det faktiskt inte. En normalstor villa förbrukar runt 20 kubikmeter ved per år. Medelpriset på ved i Sverige är c:a 350:-/kbm för blandved. 20 kbm x 350:- = 7000:- (ev. transport kan tillkomma). Har du dessutom K2 solfångare så blir det ännu billigare, då slipper du elda från april till oktober.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår