AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

18 november 2014

Världssöt stol från Les Gambettes

De här söta stolarna föll jag pladask för idag på mässan Equip Hotel i Paris. De är tillverkade i plywood med stålben. Fick en verklig nostalgikick av de rödrutiga stolarna. Företaget som tillverkar dem, Les Gambettes, har även bord, hyllor och underlägg. Allt med en härlig femtiotalskänsla. Titta även på den tredje bilden med de små barnstolarna och en skolbänk, så himla fint i ett barnrum. Har hittat ett par ställen från England där man kan beställa dem, hojta gärna till om ni ser något svenskt företag som har dem.

Chair Suzie från Les Gambettes. Foto: Annika Rådlund
Chair Suzie från Les Gambettes. Foto: Annika Rådlund

Fina möbler i plywood från Les Gambettes, finns i olika färger och mönster. Det franska designmärke Les Gambettes grundades 2011 av två skolkamrater med en bakgrund inom mode. Möblernas färger och mönster ska följa trenderna inom mode men med en vintage-touch.Nyckelord:

Barn

Inredning

Kök

Mässor

Nyheter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår