AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 oktober 2014

Värnamo of Sweden - svensktillverkat till sovrummet

Värnamo Sängkläder är nu den enda aktören som tillverkar täcken och kuddar i Sverige. De har tillverkat bädd- och prydnadstextilier sedan 1951 och de har både kuddar, täcken, bäddmadrasser, sängkläder och överkast i sitt sortiment. Bland annat har de det här överkastet som heter Annika, så ni förstår ju att det gillar jag lite extra.

Värnamo of Sweden - svensktillverkat till sovrummet

Värnamo Sängkläder som är grundaren av Varnamo of Sweden -  ett familjeföretag med anor som har haft tillverkning i 63 år. Överkastet Annika finns i flera pastellfärger, blå, grå, vit och rosa ( rosa färg slut i storlek 270x260 ) Kvalitet: 80% bomull och 20% polyester. 615 kr för 160x260 cm och 890 kr för storlek 270 x 260 cm. Bilden visar även: Påslakansetet Vibble & Nydala, prydnadskudden Doris samt pläden Gabi.

Värnamo of Sweden
Värnamo of Sweden - överkast AnnikaNyckelord:

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår