AlltomBostad
 
Västkuststugan AB

Visa alla produkter från: Västkuststugan AB

Fritidshus från Västkuststugan AB

Idyllen 49 - Se mer på vår hemsida

Idyllen 49

Idyllen 49 har allt som ett fritidshus behöver och kvadratmeterna är väl utnyttjade. Från entrén möts man av WC:et och de två sovrummen, hallen leder sedan in till de gemensamma ytorna med kök och storstuga. Köket är praktiskt planerat i vinkel och fönstren på gaveln ger gott om ljusinsläpp och med en tillbyggd terras får man så gott som ett extra rum att nyttja under sommarmånaderna.

Strand 63 - Se mer på vår hemsida

Strand 63

Strand 63 är uppdelat i två delar där den första delen av huset rymmer entré, WC och det stora sovrummet som har en egen dörr ut till morgonsolen. I den andra delen av huset ryms de mindre sovrummen tillsammans med de gemensamma ytorna. Mellan kök, matplats och storstuga finns inga gränser utan här är det planerat för många att umgås och trivas samtidigt.

Idyllen 63 - Se mer på vår hemsida

Idyllen 63

dyllen 63 har välplanerade gemensamma ytor med kombinerad storstuga och kök för hela familjen att umgås i. Huset har försetts med traditionell fönstersättning och de många fönstren ger gott om ljusinsläpp till hela huset. De mindre sovrummen är separerade från det större och här finns också en större klädkammare vilket ger goda förvaringsmöjligheter.

Harmoni 73 - Se mer på vår hemsida

Harmoni 73

Harmoni 73 är en klassisk VästkustStuga och genom åren en av vår mest populära. Här ligger det stora sovrummet tillsammans med WC:et något avskilt från övriga huset och sovrummet har även utgång till egen uteplats för att möta morgonsolen på bästa sätt. De två mindre sovrummen ligger intill de öppna gemensamma ytorna med kök i vinkel, matplats och storstuga.

Effekt 74 - Se mer på vår hemsida

Effekt 74

Effekt 74 är en populär modell som utnyttjar alla boendeytor maximalt. Från den väderskyddade entrén kliver man direkt in i storstugan som tillsammans med det öppna köket blir en given samlingsplats att umgås i. Välj till ryggåstak för att skapa extra rymd och ljus till rummet. Med tre sovrum, WC och uteplats finns det inte mycket mer att önska av ett fritidshus.

Strand 80 - Se mer på vår hemsida

Strand 80

I Strand 80 flankeras storstugan och köket av två större sovrum varav det ena har ett eget privat WC. Mellan de båda sovrummen breder kök, matplats och storstugan ut sig tillsammans under snedtaket. Från köket i vinkel har man alltid kontakt med dem i matplatsen eller i storstugan där de stora kombifönstren ger ett härligt ljusinsläpp.

Effekt 82 - Se mer på vår hemsida

Effekt 82

Effekt 82 är praktiskt planerad med skilda sovavdelningar och de gemensamma utrymmena däremellan. I storstugan kan hela familjen njuta av utsikten genom de stora fönsterpartierna och värmen från braskaminen och i köket finns det gott om plats för både matlagning och måltider. Sovrummen är alla rymliga och med goda förvaringsmöjligheter, det stora sovrummet har dessutom egen utgång till trädgården.

Harmoni 82 - Se mer på vår hemsida

Harmoni 82

Harmoni 82 har aningen mer öppna ytor än storebror Harmoni 95 och terrasen har ersatts av en bredare storstuga. Med stora fönster i storstugan och matplats i burspråket får alla de gemensamma ytorna gott om ljus. Intill köket och matplatsen finns de två mindre sovrummen och i den andra vinkeln av huset ligger det stora sovrummet med bra förvaringsmöjligheter och utgång till egen uteplats.

Stil 85 - Se mer på vår hemsida

Stil 85

Stil 85 är ett välplanerat fritidshus där kök och storstuga förenas i en öppen planlösning med snedtak vilket ger en modern känsla och extra rymd. I storstugan är det planerat för en braskamin som ger rummet både värme och mysfaktor och här är även utgång till uteplatsen. Huset har tre rymliga sovrum som nås från diskreta ingångar i vinkel, det stora sovrummet har dessutom fått en egen dörr ut till trädgården.

Stil 86 - Se mer på vår hemsida

Stil 86

Stil 86 har en stor hall som ger ett välkomnande intryck och direkt vid entrén finns de två mindre sovrummen tillsammans med WC:et. I den större delen av huset breder storstugan ut sig under ett ryggåstak som skapar ljus och rymd att umgås i. Avskilt men ändå i nära anslutning ligger köket med tillhörande matplats och på andra sidan storstugan ligger det stora sovrummet som ha fått en egen lyxig och stor klädkammare med skjutdörr.

Stil 87 - Se mer på vår hemsida

Stil 87

Stil 87 presenteras här med ett pulpettak och är ett fritidshus som kombinerar öppna ytor med tydlig avgränsning mellan kök och storstuga vilket ger en välplanerad känsla. Här finns tre sovrum varav det stora har utgång till en egen terrass under tak. Vid entrén ligger de två mindre sovrummen tillsammans med ett WC som rymmer allt som behövs.

Effekt 88 - Se mer på vår hemsida

Effekt 88

Stil 87 presenteras här med ett pulpettak och är ett fritidshus som kombinerar öppna ytor med tydlig avgränsning mellan kök och storstuga vilket ger en välplanerad känsla. Här finns tre sovrum varav det stora har utgång till en egen terrass under tak. Vid entrén ligger de två mindre sovrummen tillsammans med ett WC som rymmer allt som behövs.

Strand 91 - Se mer på vår hemsida

Strand 91

Strand 91 har en traditionell planlösning där ena långsidan försetts med stora moderna fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp. Storstugans tilltagna ytor bjuder in för både lek och samvaro och det finns även möjlighet att välja till en köksö för den som önskar. Med glasdörrar från både köket och storstugan knyts rummet samman med uteplatsen och de tre sovrummen och WC är planerade för att utnyttja husets alla ytor maximalt.

Stil 93 - Se mer på vår hemsida

Stil 93

Stil 93 är ett vinkelhus i klassisk stil där det finns en tydlig uppdelning mellan vila och aktivitet. Från entrén kliver man in i de gemensamma umgängesytorna med kök, matplats och storstuga där ryggåstaket skapar en luftig och rymlig känsla. Lyftskjutdörren i storstugan förstärker den känslan ytterligare och är ett uppskattat inslag. De tre sovrummen tillsammans med WC:et är praktiskt planerade och har gott om ljusinsläpp.

Stil 95 - Se mer på vår hemsida

Stil 95

Stil 95 är ett H-format hus med tydlig uppdelning mellan vila och samvaro. I den aktiva delen av huset finns ett kök i vinkel tillsammans med matplats. Precis intill men ändå något avskilt ligger storstugan med stora fönster och ryggåstak som ger extra rymd. Sovrumsdelen har tre sovrum, varav det stora har gott om möjlighetet till förvaring. Härifrån finns även en dörr till uteplatsen, precis som från storstugan.

Harmoni 95 - Se mer på vår hemsida

Harmoni 95

Harmoni 95 är ett klassiskt och rymligt fritidshus i vinkel med entré, WC, klädkammare och det stora sovrummet i ena delen. Från entrén är det ingång till både kök och storstuga som är skilda åt. Burspråket skapar en ljus och härlig matplats för att äta och umgås i. Den rymliga storstugan har också den gott om ljusinsläpp och härifrån tar man sig ut till den stora terrassen under tak.

Effekt 97 - Se mer på vår hemsida

Effekt 97

Effekt 97 har samma planlösning som Effekt 88 med skillnaden att det är ryggåstak i storstugan och en effektfull spets på gaveln vilket är ett spännande inslag både interiört och exteriört. Spetsen ger också plats för fler fönster vilket skapar ett ljust och luftigt rum att umgås i. Huset har tre rymliga sovrum och dessutom dubbla klädkammare och från entrén möts man av ett välplanerat kök med egen utgång till trädgården.

Strand 101 - Se mer på vår hemsida

Strand 101

Strand 101 har en tydlig uppdelning mellan aktivitet och vila med storstuga och kök i den ena änden och sovrummen i den andra. De två sovrummen är lika stora och har båda helglasade fönsterdörrar ut till morgonsolen. I storstuga och kök är det snedtak och de stora fönsterpartierna suddar ut gränsen mellan inne och ute vilket gör att terrassen blir en naturlig förlängning av huset och en självklar samt uppskattad sällskapsyta.

Vision 101 - Se mer på vår hemsida

Vision 101

Vision 101 är ett rymligt fritidshus med tre sovrum samt kombinerat kök och storstuga. I sällskapsytorna får hela familjen plats för att umgås och äta tillsammans. Köket i vinkel är välplanerat och ryggåstaket som följer med ut på den takförsedda gavelterassen skapar extra rymd och luft till rummet.

Stil 102 - Se mer på vår hemsida

Stil 102

Stil 102 är ett modernt och rymligt fritidshus med fyra sovrum placerade i varsitt hörn av huset. De större sovrummen har dessutom varsin egen utgång till uteplatsen. I mitten av huset möts man för att laga mat, äta och umgås. Här finns en modern köksuppställning och plats för matbord och soffgrupp. Vid sidan om köket finns en klädkammare som ligger vägg i vägg med WC:et, denna går även att göra om till bastu om så önskas.

Harmoni 105 - Se mer på vår hemsida

Harmoni 105

Harmoni 105 är ett av våra större fritidshus och har gott om utrymme för hela familjen. Med separat klädvård, gott om förvaring och stora sovrum finns alla funktioner som behövs för ett bekvämt året-runt-boende. De stora fönsterpartierna mot uteplatsen och burspråket vid matplatsen ger de gemensamma ytorna en härlig ljus känsla.

Harmoni 106 - Se mer på vår hemsida

Harmoni 106

Harmoni 106 är en av våra nyare modeller och ett stort och praktiskt fritidshus med tre stora sovrum, WC med klädvård samt en mindre WC vid entrén. Kök, matplats och storstuga förenas i en öppen planlösning med mycket ljusinsläpp. Från både storstugan och det stora sovrummet är det utgång till uteplatsen i vinkel som är perfekt för att spendera sköna kvällar på utan att oroa sig för kalla vindar.

Stil 109 - Se mer på vår hemsida

Stil 109

Stil 109 är ett fritidshus modellen större och har tre sovrum samt stora öppna gemensamma ytor med plats för många att umgås. Matplatsen i storstugan har ett härligt ljusinsläpp från både fönsterpartier och takfönster vilket tillsammans med snedtaket ger gott om rymd. Det stora sovrummet har ett eget avskilt WC som även kan göras om till klädkammare om så önskas. Bredvid det gemensamma WC:et finns även separat klädvård, en uppskattad funktion vid permanentboende.

Strand 109 - Se mer på vår hemsida

Strand 109

Strand 109 är ett stort fritidshus i vinkel med modern köksuppställning mot en vägg i kombination med en köksö som delar av rummet och samtidigt blir en samlingsplats för familj och vänner. Med lyftskjutdörrar i storstugan går det enkelt att öppna upp rummet mot trädgården vilket skapar en spännande inne/ute-känsla. I vinkeln ligger det stora sovrummet separerat från övriga huset och här finns även WC och klädvård.

Elegans 110 - Se mer på vår hemsida

Elegans 110

Elegans 110 är en av våra största fritidsvillor och signifikativt för alla rum är just storleken. Rymlig entré, stort WC och separat klädvård ger gott om plats för de praktiska bestyren. Och med tre väl tilltagna sovrum har alla i familjen en egen vrå att dra sig tillbaka till. I de gemensamma ytorna är det en öppen planlösning med kök, matplats och storstuga. Ryggåstaket ger extra rymd och skapar ett härligt rum för många att trivas och umgås i.

Effekt 111 - Se mer på vår hemsida

Effekt 111

Effekt 111 är ett av våra större fritidshus som med ljus, rymd och olika taklutningar får en kontinental, exklusiv och levande känsla. I storstugan är det ryggåstak och fönsterpartier på hela gaveln, en kombination som ger ett härligt ljus medan snedtaket i matplatsen skapar kontrast mellan rummen. Matplatsen har även försetts med lyftskjutdörrar och öppnar man upp är det nästan som att sitta ute och äta. Här finns även ett praktiskt kök med gott om arbetsytor, ett WC, tre sovrum och dessutom två takförsedda terrasser.

Elegans 111 - Se mer på vår hemsida

Elegans 111

Elegans 111 med sina vinklar och vrår är ett spännande och storstilat fritidshus där de stora fönsterpartierna i storstugan ger gott om ljus. Kök och matplats ligger i varsitt hörn i anslutning till storstugan vilket skapar avskilda rum i rummet och ger huset en unik stil. I den andra delen av huset finns de tre sovrummen och WC.

Strand 121 - Se mer på vår hemsida

Strand 121

Det här vinkelhuset passar perfekt både som sommarstuga och som permanentboende. Här finns gott om plats för fyra rum och kök. Vi har placerat ett stort sovrum i husets ena vinkel med egen utgång till uteplatsen som man med fördel placerar i husets väderskyddade vinkel. De andra två sovrummen har vi placerat vägg i vägg med en liten hall för dörröppningar. Köket och vardagsrummet har öppen planlösning och i vardagsrummet är det högt ryggåstak. Med stora fönster och helglasad altandörr flödar ljuset in i rummet och ger härlig rymdkänsla. Badrummet är placerat i mitten av huset tillsammans med tvättstugan. Här finns möjlighet att sätta i en dörr till för att få tillgång till groventré.

Effekt 119 - Se mer på vår hemsida

Effekt 119

Effekt 119 är i grunden en villa som blivit ett fritidshus och här finns alla funktioner för ett både praktiskt och trivsamt fritidsliv. Huset har tre sovrum varav det största har allt man kan önska sig med rymlig klädkammare, egen WC och utgång till uteplats. Storstugan som är öppen mot kök och matplats har ryggåstak vilket tillsammans med den effektfulla spetsen med höga fönsterpartier ger ett ljust rum med plats för många.

Tradition 53 - Se mer på vår hemsida

Tradition 53

Tradition 53 har på liten yta försetts med många rum och det går till och med att skapa ännu fler. På nedervåningen finns WC och det stora sovrummet tillsammans med kombinerad storstuga och kök. En trappa upp finns två mindre sovrum och ett allrum med takkupa och full takhöjd som ger ljus och rymd. Allrummet går dessutom att göra om till fler sovrum om så önskas.

Tradition 63 - Se mer på vår hemsida

Tradition 63

Tradition 63 är ett mysigt fritidshus med kombinerat kök och storstuga som har öppet till nock vilket ger ett luftigt rum att umgås i. Härifrån är det även utgång till uteplatsen. Direkt vid entrén med farstukvist finns WC:et och ingång till det stora sovrummet och på loftet finns det möjlighet till fler sovplatser eller ett extra allrum.

Tradition 78 - Se mer på vår hemsida

Tradition 78

Tradition 78 är lätt att villaanpassa och ett fritidshus med stora ytor som erbjuder många alternativ för möbleringen. På nedervåningen finns det gott om utrymme för umgänge och plats för dubbla soffgrupper om så önskas. I storstugan finns det en vinkel med stora fönster som passar bra för den som vill ha en ljus matplats. Här finns också separat WC och klädvård. På övervåningen finns de tre sovrummen varav det stora fått egen rymlig klädkammare. Mellan sovrummen finns även att allrum och ännu ett WC och inte minst utgång till balkongen.

Effekt 81 - Se mer på vår hemsida

Effekt 81

Effekt 81 är ett ljust och luftigt fritidshus med tre sovrum och därtill ett loft. Den höga takhöjden kombinerat med det stora ljusinsläppet i storstugan gör att man knappt vill lämna rummet. Det naturliga ljuset letar sig även in i kök och matplats som ligger precis intill. På bottenplan finns det tre stycken sovrum, det stora på ena sidan storstugan och de två mindre på andra sidan. En trappa upp finns ett loft, perfekt för övernattande gäster eller som ett extra allrum.

Vision 87 - Se mer på vår hemsida

Vision 87

Vision 87 är ett väl genomtänkt fritidshus med gott om plats för både familj och gästande vänner. På nedervåningen finns tre sovrum, WC och kombinerad storstuga och kök. I de gemensamma ytorna är det öppet upp till nock vilket tillsammans med fönster på hela gaveln ger ett härligt ljust rum att umgås i. Med loftet på övervåningen finns det plats för extra sovplatser, eller för sköna fåtöljer att slappna av i och bara njuta av utsikten.

Vision 98 - Se mer på vår hemsida

Vision 98

Vision 98 har öppet upp till nock i köket vilket ger en inspirerande plats för matlagning. Här finns rum för matbord i antingen köket eller i storstugan varifrån man även tar sig ut till den takförsedda terrassen. På nedervåningen finns också det stora sovrummet, WC och ett separat rum för klädvård. Från den rymliga entrén leder trappan upp till andra våning med två sovrum och ett loft med stora gavelfönster.

Vision 102 - Se mer på vår hemsida

Vision 102

Vision 102 är ett lofthus med 30° taklutning och ett förhöjt väggliv som passar vissa områden med byggrestriktioner för nockhöjden. Husets tre sovrum ligger i anslutning till varandra och den lilla hallen leder in i kök och storstuga med naturligt ljus från fönstren som täcker hela gaveln. Kombinerat med det öppna taket ger det ett ljust rum att trivas i. Den som söker lite egen tid kan smyga upp på loftet som passar bra som TV-rum eller som ett extra utrymme för barnen eller gästande vänner.

Vision 103 - Se mer på vår hemsida

Vision 103

Vision 103 har ingång med farstukvist och innanför möts man av en rymlig entré. Här finns trappan upp till övervåningen med två sovrum och ett mindre allrum med utsikt genom de stora gavelfönstren. På nedervåningen finns ytterligare två sovrum tillsammans med WC och klädvård. I storstuga och kök är det öppet upp till nock vilket ger gott om ljusinsläpp och skapar en inspirerande plats för matlagning och umgänge. Härifrån tar man sig även ut till terrassen för att njuta av ljumna sommarkvällar under tak.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår