AlltomBostad
Västkustvillan

Visa alla produkter från: Västkustvillan

Putsade hus från Västkustvillan

Trubaduren 100 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 100

Trubaduren 100 är ett litet och välplanerat hus med maximalt utnyttjande av ytorna. Arkitekturen är modern men huset har samtidigt en charmig och mysig känsla, perfekt för er som gillar att umgås och vara nära varandra. Kök och vardagsrum ligger mot trädgårdssidan och spetsfönstret som går ända upp till det öppna snedtaket skapar rikligt med ljus. Rundgångsmöjligheten mellan hall, kök och vardagsrum ger huset ytterligare en dimension. Tre sovrum, WC, badrum och ett rum för klädvård med groventré gör huset praktiskt och funktionellt.

Trubaduren 115 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 115

Trubaduren 115 är ett välplanerat hus med få döda ytor och modern exteriör. Utifrån ramas husets entré in av det sluttande pulpettaket och från hallen finns kök, WC och klädvård nära till hands. Rummet för klädvård nås även genom groventrén som förenklar vardag och fritidsliv. Det stora sovrummet har gott om förvaringsutrymmen och ligger avskilt från de andra sovrummen. Vardagsrum, kök och matplats utgör med sitt öppna snedtak och höga ljusinsläpp en naturlig och självklar samlingspunkt för hela familjen.

Trubaduren 134 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 134

Trubaduren 134 är ett modernt hus i funkisstil. Entré och groventré ligger åt samma håll och på baksidan av huset tar två terrassdörrar och ett skjutparti er ut i trädgården. I entrén finns ett WC och en praktisk klädkammare där ni kan stuva undan det mesta. Huset har tre sovrum varav det större har en stor skjutgarderob och egen utgång till trädgården. Köket har ett eget utrymme och avslutas med en liten bardisk. Vardagsrummet ryms under ett högt och öppet snedtak och takhöjden markeras med ett högt placerat horisontellt fönster.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår