Västkustvillan

Visa alla produkter från: Västkustvillan

Trähus från Västkustvillan

Trubaduren 95 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 95

Litet och modernt med fyra rum och kök
Trubaduren 95 är ett litet hus med modern arkitektur. Det brutna sadeltakets nivåskillnader ger ett lekfullt och trendigt intryck som matchas med en ordentligt markerad entré. Vardagsrummet och köket delas på ett naturligt sätt upp av kyl och frys som också bildar en användbar vägg att till exempel placera braskaminen eller tv- och mediecenter på. Vardagsrummet kännetecknas av det höga snedtaket och de höga taklinjeformade fönstren. Tre rymliga sovrum ligger samlade i ena delen av huset och det större av dem har en egen utgång till trädgården.

Trubaduren 96 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 96

Fyra rum och kök i smart compact living
Trubaduren 96 är ett litet och yteffektivt hus som skapar en mysig hemtrevnad, perfekt för er som gillar att umgås och vara nära varandra. Öppen planlösning med ett kombinerat vardagsrum och kök där ryggåstak och ljusinsläpp från båda sidor av huset skapar en härlig atmosfär. Sovrummen ligger väl avskilda för att ge möjlighet till ostörd återhämtning. I anslutning till barnens sovrum finns ett eget litet wc medan det större badrummet ligger i anslutning till föräldrarnas sovrum.

Trubaduren 98 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 98

Fyra rum och kök med mycket ljusinsläpp
Trubaduren 98 är ett härligt hus som har en planlösning där kök och vardagsrum är vända åt samma håll. Öppen planlösning med ett vardagsrum där ryggåstak och ljusinsläpp är utöver det vanliga. Tre fina sovrum där föräldrasovrummet har fått ett eget praktiskt badrum och en klädkammare. Genom fönsterdörren i vardagsrummet tar du dig enkelt ut på uteplatsen som vi har försett med ett praktiskt tak som skyddar mot både väder och vind. Allt på mindre än 100 m². Mycket hus på liten yta.

Trubaduren 98A - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 98A

Fyra rum och kök med mycket ljus
Trubaduren 98A är en villa som är av modellen mindre men ändå har plats för tre sovrum samt stora öppna gemensamma ytor att umgås på. Matplatsen i vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från både fönsterpartier och takfönster vilket tillsammans med snedtaket ger en praktfull rymd. Köket är väl tilltaget och här finns även plats för en köksö för er som drömmer om mer förvaring, en plats för barnen att göra läxor på eller för gästerna att mingla vid.

Trubaduren 99 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 99

Fyra rum och kök i klassisk stil.
Trubaduren 99 har från utsidan ett klassiskt och närmast tidlöst utseende men innehåller en hel del spännande överraskningar inuti. De blott 99 m² ger rum åt två större och ett mindre sovrum, wc, badrum, klädvård samt ett kombinerat kök och vardagsrum. Mycket innehåll på liten yta passar till exempel dig som inte vill ha onödiga kvadratmetrar att städa och hålla efter. Köket och vardagsrummet är öppet upp till taknock och får därmed extra luft och rymd.

Trubaduren 100 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 100

Litet och charmigt med fyra rum och kök
Trubaduren 100 är ett litet och välplanerat hus med maximalt utnyttjande av ytorna. Arkitekturen är modern men huset har samtidigt en charmig och mysig känsla, perfekt för er som gillar att umgås och vara nära varandra. Kök och vardagsrum ligger mot trädgårdssidan och spetsfönstret som går ända upp till det öppna snedtaket skapar rikligt med ljus. Rundgångsmöjligheten mellan hall, kök och vardagsrum ger huset ytterligare en dimension. Tre sovrum, wc, badrum och ett rum för klädvård med groventré gör huset praktiskt och funktionellt.

Trubaduren 101 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 101

Tre stora rum och kök för den lilla familjen
Trubaduren 101 är det ”stora” huset för den lilla familjen. Här finns alla ytor och fördelar som det stora huset har, enda skillnaden är att antalet sovrum är färre. De båda sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsutrymmen. Huset har både ett extra stort badrum och ett wc med dusch. Över vardagsrum och kök breder ett öppet ryggåstak ut sig och de höga spetsfönstren får rummen att bada i ljus. Notera att kök, vardagsrum och terrassdörrar ligger mot framsidan.

Trubaduren 106 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 106

Stora glaspartier med trivsam uteplats under tak på fyra rum och kök
En tilltalande entrésida välkomnar besökaren till detta hus. Planlösningen är indelad i fyra rymliga rum plus ett kök med stor matplats, detta på endast 106 m². Det är vad vi kallar väl utnyttjade ytor. Kök och samvaroytor är vända mot entrésidan och huset har dessutom bad, wc och en separat klädvård. Genom vardagsrummet och ut över den taktäckta uteplatsen löper ett ryggåstak som ger en härlig rymdkänsla i de centrala delarna av huset.

Trubaduren 107 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 107

I detta vinkelhus utgör de öppna ytorna i kök och vardagsrum själva hjärtat av huset. Ett mysigt ryggåstak öppnar upp i vardagsrummet och i gaveln faller ljuset in från de stora glasytorna. Vid det rymliga köket finns också två sovrum praktisk placerade i dess anslutning. I vinkeln ligger det stora sovrummet lite separerat från övriga huset, här i vinkeln finner du också en separat klädvård och wc med dusch.

Trubaduren 112 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 112

Yteffektivt hus med fem rum och kök
Trubaduren 112 är ett hus med välbalanserad exteriör. De golvhöga fönstren och fönsterdörrarna skapar ljusa ytor och gör att du kan ha uteplatser i flera väderstreck. Vardagsrum och kök har en gemensam yta som på ett naturligt sätt delas upp av kyl och frys som också bildar en användbar vägg att till exempel placera braskaminen mot. I anslutning till vardagsrummet finns ett separat allrum som är perfekt att utnyttja när man behöver dra sig undan från kökets stök och bök. Trubaduren 112 har även tre fina sovrum där föräldrasovrummet är utrustat med en lyxig skjutdörrsgarderob som standard.

Trubaduren 114 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 114

Fyra rum och kök med utgångar i alla väderstreck
Trubaduren 114 är ett hus för er som tycker om att umgås och vara nära varandra och som också vill leva bekvämt och nära naturen. I Trubaduren 114 ligger de tre sovrummen centralt placerade med vardagsrummet som den yttersta mitt- och träffpunkten. Ryggåstaket, burspråket, de generösa fönstren och de sex utgångsmöjligheterna i alla fyra väderstrecken får huset att andas. Det utskjutande taket över uteplatsen utgör ett bra väderskydd och mjukar upp övergången från inne till ute.

Trubaduren 115 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 115

Fyra rum och kök med integrerat garage
Trubaduren 115 är ett hus med harmonisk exteriör och innehåller fyra rum och kök på endast 115 m² med kopplat garage på dryga 24 m². Bad, wc och klädvård är praktiskt placerade i planlösningen. Husets mitt består av entré, kök och vardagsrum i en gemensam, ljus och öppen samvarodel. Notera snedtaket i vardagsrummet som ger en härlig rymd. Sovrummen ligger väl avskilda från varandra för ostörd återhämtning.

Trubaduren 116 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 116

Fyra rum och kök med många möjligheter
Trubaduren 116 har en välkomnande entré under tak och ett stort och rymligt kök. Vardagsrummet på 34,4 m² är stort och ljust samt öppet ända upp till ryggåstaket. Det stora sovrummet anpassar ni efter era egna önskemål. Ni kan till exempel placera en utgång till trädgården här, flytta klädkammardörren hit eller kanske wc-dörren? Rummet för klädvård ligger nära entré och kök, bra för er som gillar att göra flera saker samtidigt!

Trubaduren 116p - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 116p

Fyra rum och kök med många möjligheter
Trubaduren 116p är en variant av Trubaduren 116 fast med pulpettak. I denna variant är ingår snedtak i kök/vardagsrum. Trubaduren 116p har en välkomnande entré under tak och ett stort och rymligt kök. Vardagsrummet på 34,4 m² är stort och ljust med högt snedtak. Det stora sovrummet anpassar ni efter era egna önskemål. Ni kan till exempel placera en utgång till trädgården här, flytta klädkammardörren hit eller kanske wc-dörren? Rummet för klädvård ligger nära entré och kök, bra för er som gillar att göra flera saker samtidigt!

Trubaduren 117 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 117

Fyra rum och kök med vardagsrum i vinkel
Trubaduren 117 har ett stort och rymligt kök som för den sakens skull inte saknar det lilla kökets charm. I köket finns det gott om plats för ett långt matbord med utrymme för såväl läxläsning och pyssel som middagsgäster. I anslutning till köket finns även en väl tilltagen klädvårdsavdelning samt en groventré. Både kök och vardagsrum ligger åt trädgårdssidan och över vardagsrummet reser sig ett ryggåstak. I huset finns också ett stort sovrum med klädkammare, terrassdörr och badrum nära tillhands samt två mindre sovrum och ett wc i närheten av entrén.

Trubaduren 123 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 123

Fem rum och kök med garage och skyddad entré
Trubaduren 123 är ett hus med mycket funktioner på en ganska begränsad yta. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en gemensam matplats för alla tillfällen. Entrén ligger ordentligt skyddad under ett tak som löper längs hela garaget och från garaget går det också att ta sig direkt in i huset, via rummet för klädvård. I den här delen av huset finns två sovrum, wc och ett allrum. Det större sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet och här finns även ett rymligt badrum och en stor klädkammare.

Trubaduren 123p - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 123p

Fem rum och kök med garage och skyddad entré
Trubaduren 123p är en variant av Trubaduren 123 med pulpet- och brutet sadeltak. I denna variant är ingår snedtak i kök/vardagsrum. Trubaduren 123p är ett hus med mycket funktioner på en ganska begränsad yta. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med en gemensam matplats för alla tillfällen. Entrén ligger ordentligt skyddad under ett tak som löper längs hela garaget och från garaget går det också att ta sig direkt in i huset, via rummet för klädvård. I den här delen av huset finns två sovrum, WC och ett allrum.

Trubaduren 124 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 124

Sex välplanerade rum och kök
Trubaduren 124 har plats för den lite större familjen på en liten yta. Här har vi lyckats få in sex rum och kök på bara 124 m² utan att det känns trångt. Vardagsrum och kök är kombinerat i en gemensam öppen yta. Ryggåstak och stora fönsterpartier ger tillsammans rummet mycket ljus och rymd. I Trubaduren 124 har barnen en helt egen avdelning att rå om med eget allrum, badrum och klädkammare. I andra änden av huset har föräldrarna sitt stora sovrum med bra förvaringsmöjligheter och tillhörande wc.

Trubaduren 126 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 126

Exteriören är vacker med sina vinklar och vrår i fem rum och kök
En taktäckt entré skapar en praktisk väderskyddad ingång till huset. Det första du slås av när du stiger in är det välkomnande och genomgående ljuset tillsammans med rymden i vardagsrummet. Strax intill ligger det rymliga köket med matplats. Master bedroom är avskilt från barnens avdelning som ligger i anslutning till det separata allrummet. Man blir förvånad över att fem rum och kök samt bad, wc, klädvård, teknikrum och separat klädkammare får plats på endast dryga 125 m² utan att det känns trångt. För så är det.

Trubaduren 127 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 127

Fem rum och kök med finurlig planlösning
Trubaduren 127 har en modern arkitektur och är framtaget för er som både vill ha egna utrymmen och samtidigt nära till varandra. Köket är arbetsvänligt och mysigt med en bardisk som bjuder in till sällskap. Husets stora sovrum ligger avskilt från de andra och har ett eget badrum. I andra delen av huset finns två sovrum, ett allrum och ett wc. Vardagsrummet ligger i anslutning till matplatsen och har utgång till trädgården på framsidan av huset. Vardagsrummet ramas in av ett högt snedtak och de hellånga fönstren förstärker takhöjden.

Trubaduren 129 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 129

Hus med vidbyggd carport och förråd på fyra rum och kök
Denna modell är försedd med vidbyggd carport som standard och den lilla vinkeln vid entrén skapar en extra tilltalande exteriör. De stora fönsterytorna i vardagsrum och kök skapar ljusa och positiva samvaroytor. Alla sovrum är placerade i husets bakkant med föräldrarnas sovrum helt avskilt från de mindre sovrummen. Badrummet når man enkelt och praktiskt från alla sovrum via dess två ingångar. Ett litet wc med plats för dusch har vi placerat vid entrén.

Trubaduren 130 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 130

Fem rum och ett kök att älska
Trubaduren 130 är ett hus för dig som tycker att köket är husets hjärta. Redan från entrén bjuds man in i det hemtrevliga och stora köket. Här kan familjemedlemmar och vänner umgås vid bardisken medan maten puttrar på spisen och sista handen läggs vid dukningen. Både köket och vardagsrummet är öppet ända upp till ryggåstakets nock och vardagsrummet breder ut sig över 34 m². Från såväl vardagsrummet som det stora sovrummet kan ni vandra direkt ut i trädgården. Trubaduren 130 har också en avskild avdelning utmärkt för barnen och ungdomarna att styra och ställa över.

Trubaduren 131 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 131

Fem rum och kök att trivas i
Trubaduren 131 har en välkomnande och rymlig entré som leder rakt in i vardagsrummet. Här finns även en köksdel och en matplats med rum för många middagsgäster. Vardagsrummets avlånga form gör det enkelt att möblera för olika syften och två dörrar leder ut till trädgård och terrass. Huset har även gott om plats för familjeliv och avkoppling. Allrummet binder på ett smidigt sätt ihop de tre sovrummen, badrummet, wc, klädkammaren och rummet för klädvård.

Trubaduren 135 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 135

Fem generösa rum och kök
Trubaduren 135 innehåller allt det som en familj behöver. Gemensamhetsytorna som består av kök och vardagsrum präglas av öppenhet, ljus och rymd. Här reser sig ett ryggåstak högt upp i nock. Genom det helglasade skjutpartiet tar du dig lätt ut på uteplatsen där härliga sommarkvällar väntar. Det separerade föräldrasovrummet har gott om förvaringsmöjligheter, det är utrustat med både skjutdörrsgarderob och klädkammare. I andra änden av huset ligger ytterligare två sovrum, badrum och allrum.

Trubaduren 140 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 140

Sex banbrytande rum och kök
Trubaduren 140 är ett modernt hus som utstrålar kreativitet och nytänk. Husets mitt har en öppen planlösning med entré, kök och vardagsrum som en gemensam kärna. Ett stort skjutparti i vardagsrummet skapar bra kontakt med utsidan. Trubaduren 140 har två naturliga delar: en för vuxna och en där barnen kan husera lite för sig själva. Vuxendelen består av ett stort sovrum med två (!) klädkammare, ett badrum samt ett arbetsrum som med fördel också kan fungera som barnkammare.

Trubaduren 142 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 142

Ljus nyfunkisvilla med fyra rum och kök
Trubaduren 142 är en spännande nyfunkisvilla. I entrén möts du av en rumshöjd på över fyra meter, här har vi lyxat till det med fyra höga fönster som skänker ett ljust första intryck. Vardagsrum och kök har en gemensam öppen yta och ett volymskapande snedtak som breder ut sig över hela rummet. Här har du ljusinsläpp från fyra håll med takfönstren inräknade. Från köksön har du full uppsikt över övriga rummet och även ut i trädgården när du lagar mat.

Trubaduren 144 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 144

Ett lyxigt hus med fyra rum och kök på längden
Trubaduren 144 är ett nästan 29 meter långt och modernt hus med öppen planlösning och många stilrena detaljer. Vi har kök och vardagsrum i en gemensam yta på nästan 60 m². Köket är utrustat med en köksö som är försedd med både spis, diskho och gott om arbetsyta och förvaring. Här har du god uppsikt över middagsgästerna när såsen ska smakas av. Trubaduren 144 rymmer även två mindre sovrum, badrum med badkar och ett stort föräldrasovrum med egen utgång till trädgården.

Trubaduren 145 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 145

Personligt och originellt med sex rum och kök
Trubaduren 145 är ett hus fyllt av spännande vinklar och vrår. Köket är stort, ljust och personligt i och med burspråket. Vägg i vägg finns groventré och rum för klädvård. Vardagsrummet har ett öppet ryggåstak som ger rummet ytterligare en dimension. De tre sovrummen ligger samlade i ena delen av huset. Här finns också ett extra stort badrum med möjlighet till både dusch och badkar. I det största sovrummet finns ytterligare ett burspråk som ger plats åt en skön lounge.

Trubaduren 147 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 147

Sex rum och kök i trevlig vinkel
Trubaduren 147 är ett hemtrevligt vinkelhus med plats för hela familjen. I vinkeln skapar ni enkelt en vind- och insynsskyddad uteplats med en ombonad känsla även utomhus. Innanför entrén breder ett stort vardagsrum med högt snedtak och stora fönsterpartier ut sig. Det formar sig smidigt runt köket och skapar naturliga rum i rummet. I köket finns en bardisk som bjuder in till vardagshäng och kvalitetstid med familjen. Badrum och rum för klädvård ligger i anslutning till det stora sovrummet. Ytterligare tre sovrum ligger intill ett stort allrum med utgång till trädgården.

Trubaduren 148 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 148

Villa på fem rum och kök med lyxigt uterum
Trubaduren 148 är en yteffektiv villa med generösa utrymmen. Vinklarna mellan huskropp och uterum skapar möjlighet för vind- och insynsskyddade uteplatser. Många bygger till uterum efter några år, här har vi förekommit det behovet. Från entrén möts du av ett stort vardagsrum i förlängningen av köket. Dessa binds ihop med det volymskapande ryggåstaket. Master bedroom har eget badrum och klädkammare vilket ytterligare skapar en känsla av lyx. De två mindre sovrummen har också en praktisk närhet till eget wc.

Trubaduren 149 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 149

Fem genomtänkta rum och kök där samvaroytorna aldrig är långt borta
Trubaduren 149 är ett luftigt hus med många möjligheter. Fastän rummen är väl tilltagna är det aldrig långt från ett rum till ett annat. Vardagsrum och matplats med sina höga fönster och öppna tak skänker ljus och energi till hela familjen, en plats att umgås och trivas på. Härifrån har ni ett stort helglasat skjutparti som tar er ut till den vindskyddade uteplatsen.Köket är centralt placerat och dess klassiska form med tillhörande köksö gör det extra arbetsvänligt och yteffektivt. Föräldrasovrummet har försetts med eget badrum och walk-in closet.

Trubaduren 149A - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 149A

Fem genomtänkta rum och kök där samvaroytorna aldrig är långt borta
Trubaduren 149A är ett luftigt hus med många möjligheter. Fastän rummen är väl tilltagna är det aldrig långt från ett rum till ett annat. Vardagsrum och matplats med sina höga fönster och öppna tak skänker ljus och energi till hela familjen, en plats att umgås och trivas på. Härifrån har ni ett stort helglasat skjutparti som tar er ut till den vindskyddade uteplatsen.Köket är centralt placerat och dess klassiska form med tillhörande köksö gör det extra arbetsvänligt och yteffektivt. Föräldrasovrummet har försetts med eget badrum och walk-in closet.

Trubaduren 154 - Se mer på vår hemsida

Trubaduren 154

Sex fantastiska rum och kök
Trubaduren 154 är ett stort enplanshus med en både smart och lyxig planlösning. Ett riktigt drömhus för barnfamiljen som både vill umgås och få tid för sig själva. Entrén ligger under tak och innanför öppnar en yta på hela 65 m² upp sig bestående av hall, kök och vardagsrum. Ovanför skapar det öppna ryggåstaket ett ytterligare djup. Det stora sovrummet är ett riktigt ”master bedroom”. Här finns nämligen ett tillhörande badrum med möjlighet till jacuzzi och en stor klädkammare på 3,9 m². I en avskild del av huset finns ytterligare tre sovrum, wc och ett allrum.

Fladen 120 - Se mer på vår hemsida

Fladen 120

Fem rum och kök med modern känsla
Fladen 120 är ett litet en & en halvplanshus med mysig känsla. I anslutning till entrén ligger wc med dusch, rum för klädvård och en bit längre in i huset ett stort sovrum på 15 m² med utgång direkt ut i trädgården. Kök och vardagsrum utgör största delen av undervåningen och större delen av vardagsrummet är öppet upp till taknock. På andra våning finns två mindre sovrum, klädkammare och wc med dusch. Här finns också ett mysigt allrum att blicka ner till vardagsrummet från.

Fladen 128 - Se mer på vår hemsida

Fladen 128

Väldisponerat hus på sex rum och kök
Fladen 128 är ett litet hus med smarta lösningar och hela fyra sovrum. På nedervåningen finns det större sovrummet, wc med dusch samt rum för klädvård och groventré. Här finns också vardagsrum och kök i ett gemensamt rum. Terrassdörrens närhet till köket gör det smidigt att ta med sig middagen ut i det fria och i vardagsrummet finns ett långt horisontellt fönster som underlättar möbleringen betydligt. Övervåningen rymmer tre sovrum, badrum och ett gemensamt allrum med två takfönster.

Fladen 142 - Se mer på vår hemsida

Fladen 142

Sex rum och kök med fransk balkong
Fladen 142 är ett klassiskt en & en halvplanshus med ett aktivt entréplan och plats för vila och rekreation en trappa upp. Från entrén öppnar vardagsrummet upp sig och genom terrassdörren ser ni rakt ut i trädgården eller till uteplatsen. I anslutning till köket ligger rum för klädvård, groventré och badrum med plats för badkar. Smidigt för den som gillar att ha många järn i elden. På övervåningen ligger två medelstora och ett lite större sovrum med klädkammare samt ett allrum och wc.

Fladen 143 - Se mer på vår hemsida

Fladen 143

Sju rum och kök med vuxenvåning
Fladen 143 är ritat för att ge plats åt det moderna familjelivet på bottenvåningen finns rum för umgänge med familj och vänner. Vardagsrum, matplats och kök har en gemensam yta på 39 m² och i vardagsrummet finns hellånga glaspartier och utgång till trädgården. På bottenplan finns också två sovrum, klädvårdsrum, wc med dusch och ett allrum. På andra våning kan ni som är föräldrar dra er tillbaka i lugn och ro. Här finns ett stort sovrum med dubbla klädkammare, ett badrum, kontor och ert alldeles egna allrum.

Fladen 144 - Se mer på vår hemsida

Fladen 144

Sex rymliga rum och kök
Fladen 144 är ett medelstort och välplanerat hus uppdelat på en och en halv våning. Vardagsrummet och matplatsen har en öppen planlösning medan köket ligger för sig självt. Skönt för dig som vill fixa i fred i köket eller kunna lämna det därhän efter middagen. På bottenvåningen finns också klädvårdsrum, ett stort sovrum och wc med dusch. En trappa upp ligger de tre sovrummen samlade tillsammans med allrum samt ett badrum med plats för badkar. I allrummet finns en takkupa som leder ut till en balkong.

Fladen 148 - Se mer på vår hemsida

Fladen 148

Sex rum och kök med fem takfönster
Fladen 148 utmärker sig av de stora öppna samvaroytorna. Entré/hall, kök och vardagsrum samsas på gemensam yta. Här kommer det in ljus från tre väderstreck vilket ger en skön känsla. Avskilt sovrum, välplanerat wc med dusch samt klädvård med separat utgång kompletterar bottenvåningen. Den förstorade bjälklagsöppningen lyses upp av två takfönster och ger utöver plats för trappan en härlig kontakt mellan uppe och nere. Övervåningen tillåter familjens medlemmar ett privatliv utan insyn. Där finner du stort bad med takfönster och tre från allrummet separerade sovrum. Notera att allrummet också har två takfönster.

Fladen 160 - Se mer på vår hemsida

Fladen 160

Sex rum och kök med dubbla balkonger
Fladen 160 har två tydligt avskilda våningar. På undervåningen finns stora ytor för umgänge med familj, släkt och vänner medan övervåningen istället är en plats reserverad enbart för familjen. Köket har fått ett eget rum med plats för matgäster och ligger i anslutning till vardagsrum, entré och trappa. I vardagsrummet finns stora glaspartier och en utgång till trädgården. I andra delen av huset finns wc, klädvårdsrum och gästrum med ytterligare en utgång. På andra våning finns tre sovrum, varav två med klädkammare, samt allrum och badrum. Utöver detta har huset också två balkonger i olika väderstreck.

Fladen 161 - Se mer på vår hemsida

Fladen 161

Sex rum och kök med stor balkong
Fladen 161 är ett hus med stor, ljus entré och en öppen planlösning på bottenvåningen. Gästrum, wc och trappa ligger i anslutning till entrén medan vardagsrum och kök ligger mot trädgårdssidan. I vardagsrummet finns ett stort sexkantigt burspråk med fönsterpartier som går ända ner till golvet. Från köket är både uteplats och klädvårdsrum lätt tillgängliga och här finns också en lämplig yta för ett barbord. En trappa upp finns en stor balkong, allrum, badrum och tre sovrum, varav det största är utrustat med två lyxiga klädkammare och en fransk balkong.

Fladen 162 - Se mer på vår hemsida

Fladen 162

Sex rum och kök med tidlös arkitektur
Fladen 162 har fått en tidlös arkitektur med ett klassiskt mansardtak. Från entrén ser ni direkt in i vardagsrummet och ut på baksidan av huset. Köket har fått ett eget rum med matplats och förutom vardagsrum finns också sovrum, wc och rum för klädvård på bottenvåningen. På våningen ovanför finns tre stora sovrum varav det största har två egna klädkammare och en fransk balkong. Ett allrum som leder ut till balkongen och ett rymligt badrum gör huset komplett.

Fladen 163 - Se mer på vår hemsida

Fladen 163

Sex rum och kök med överraskande interiör
Fladen 163 har en klassisk exteriör men gömmer spännande överraskningar på insidan. I anslutning till entrén finns en extra hall med förvaringsutrymme och anslutning till wc, klädvårdsrum och groventré samt förvaringsutrymme under trappan. Vardagsrum, matplats och kök har en gemensam, öppen yta och en stor del av rummet är öppet upp till andra våningens tak. Höjden markeras lite extra av ett stort runt fönster och våningarna avskiljs endast av ett räcke. Köket har en praktisk u-form och är delvis avskilt från resten av vardagsrummet.

Fladen 165 - Se mer på vår hemsida

Fladen 165

Sex rum och kök med stora samvaroytor
I kök och vardagsrum slås man av det generösa ljusinsläppet från skjutpartifönstren i gaveln. Barsittning i köket till frukost ger också en lyxig och modern känsla. Avskilt sovrum och klädvård med dörr ut till trädgården i andra änden skapar där en mer privat atmosfär. Wc med dusch ligger centralt placerad vid entrén. En trappa upp finns ett stort sovrum med två takfönster och egen klädkammare och två mindre sovrum. Ett gemensamt badrum med takfönster för familjen samt en extra klädkammare till förvaring av prylar är ett extra plus.

Fladen 178 - Se mer på vår hemsida

Fladen 178

Sex rum och kök med en välkomnande entré
Fladen 178 har en stor välkomnande entré som leder dig mot ljuset i vinkeln på andra sidan där väl tilltagna samvaroytor utgörs av kök och vardagsrum. Stor yta har också tillåtits för att göra en praktisk klädvård med separat utgång till trädgården. Wc vid entrén och ett extra sovrum är också bra att ha på bottenplan. Det första du möts av i allrummet på ovanvåningen är ljusinsläppet från det stora glaspartiet och rumsvolymen. Kontakten mellan allrummet uppe och vardagsrummet nere skapar en härlig atmosfär.

Fladen 183 - Se mer på vår hemsida

Fladen 183

Åtta rum och kök med spännande detaljer
Fladen 183 är ett stort hus med mycket fri yta och spännande detaljer. På bottenvåningen finns arbetsrum, wc, sovrum, klädvårdsrum samt en stor öppen yta för måltider och social samvaro. I köket har ni god uppsikt över resten av vardagsrummet som endast skiljs av med ett barbord. En del av vardagsrummet är öppet upp till taket och på övervåningen skapas en härlig balkonglounge med utsikt ner i huset. Trappan ligger centralt placerad i huset och på övervåningen finns tre sovrum, ett arbetsrum och ett badrum.

Garpen 135 - Se mer på vår hemsida

Garpen 135

Skärgårdsmodell med fem rum och kök
Garpen 135 har en arkitektur som vi gärna förknippar med Bohuslän. På västkusten kallas denna typen av hus i folkmun för en ”Kaptensvilla”, den passar dock in lika fint i hela vår svenska miljö. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning men vänder sig även i en vinkel vilket gör att rumsavgränsningarna känns helt naturliga. Klädvården ligger praktiskt i anslutning till köket.

Garpen 144 - Se mer på vår hemsida

Garpen 144

Fem rum och kök att trivas i
En ”Kaptensvilla” som påminner en hel del om Garpen 135 men i andra proportioner. En taktäckt entré, förhöjda väggliv och balkong ovan vinkeln på baksidan är karaktäristiskt för husmodellen. Du välkomnas av en stor entré där ditt första intryck blir öppenheten i kök och vardagsrum och du möter ljuset från vinkeln på andra sidan. Wc med dusch vid entrén och klädvård med separat utgång kompletterar bottenplanet. En trappa upp är det klassiskt inrett med tre sovrum med avdelande bad och allrum emellan.

Garpen 150 - Se mer på vår hemsida

Garpen 150

Snyggt och praktiskt på sex rum och kök
Garpen 150 är ett praktiskt och snyggt hus för den medelstora familjen. Från carport till entré finns ett tak som skyddar mot ovälkomna väderslag och innanför finns wc, garderob och trappa nära till hands. Kök och vardagsrum har en gemensam terrassdörr ut mot trädgården. I anslutning till köket finns rum för klädvård med utgång till carport och ett stort förråd. På övervåningen finns ett allrum och tre sovrum varav ett med en stor klädkammare. Här finns också ett rymligt badrum.

Garpen 154 - Se mer på vår hemsida

Garpen 154

Sex rum och kök med spännande arkitektur
Garpen 154 är ett tvåplanshus med hemtrevlig och mångsidig arkitektur. Entrén ligger i en mysig vinkel och innanför finns ett praktiskt kapprum för alla jackor, vantar och cykelhjälmar. Köket i vinkel ligger i anslutning mot det ljusa vardagsrummet. I klädvårdsrummet finns en groventré till garaget och på bottenplan finns också sov- och badrum. Trappan upp till andra våning ligger centralt i huset och tar er upp till ett allrum, tre sovrum och wc med dusch. Från det större sovrummet med separat klädkammare finns dörr ut till balkongen.

Garpen 155 - Se mer på vår hemsida

Garpen 155

Sex rum och kök med herrgårdskänsla
Garpen 155 har en tidlös arkitektur med herrgårdskänsla. Inuti är känslan dock allt annat än klassisk. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning men vrider sig också i en vinkel vilket skapar naturliga rum. Rummet för klädvård och ett stort arbetsrum/gästrum ligger i anslutning till köket. I gästrummet finns också möjlighet att placera en dubbelsäng. På andra våning finns ett stort allrum med öppet ryggåstak och dörr ut till balkongen. Här finns också tre stora sovrum, badrum och klädkammare.

Garpen 158 - Se mer på vår hemsida

Garpen 158

Ett omtyckt hus med sex rum och kök
Exteriören med balkong och stora glasade ytor ger ett härligt första intryck och huset håller sedan vad det lovar även interiört. De praktiska funktionerna med bad, klädvård, hemmakontor och kök ligger närmast entrén. Nästa upplevelse är att vardagsrummet tillsammans med köket ger härligt öppna och ljusa ytor. En trappa upp möts du av ljus och rymd i ett allrum som har en pardörr ut till den rymliga balkongen. De två mindre sovrummen är praktiskt separerade från det stora och badrummet ligger centralt placerat på våningen..

Garpen 160 - Se mer på vår hemsida

Garpen 160

Sex rum och kök med carport och förråd
Garpen 160 är ett stort hus med många spännande takvinklar och stora ytor. Entrén är väderskyddad under ett utskjutande tak och även från carporten kommer man direkt in i huset genom groventrén. Köket ligger mot entrésidan och har gott om fri golvyta att röra sig på. Vardagsrum, matplats och sovrum gränsar mot trädgården med stora hellånga fönsterpartier. Från allrummet på andra plan kan man blicka ner i entrén samt ut genom fönstren åt både entré och trädgårdssidan. Här finns också tre sovrum med varsin klädkammare samt ett badrum med badkar.

Garpen 163 - Se mer på vår hemsida

Garpen 163

Sju rum och kök med rymd
Garpen 163 är ett hus med öppen planlösning och mycket rymd. Köket är välplanerat och smidigt, över vardagsrummet öppnar taket upp sig till andra våning. Klädvårdsrum med groventré, wc och sovrum gör undervåningen komplett. En trappa upp finns tre sovrum, ett kontor om man behöver, stort allrum samt bad. Balkongen nås från både allrummet och det större sovrummet.

Garpen 164 - Se mer på vår hemsida

Garpen 164

Sex rum och kök i en villa som sticker ut
En villa med sydeuropeisk känsla som erbjuder ytor för både samvaro och avskildhet. Detta är ett hus med tydligt avgränsade rum. I vardagsrummet finns ett lyftskjutparti som kan öppnas upp mot trädgården. På bottenvåningen finns också det härliga köket med egen dörr mot uteplatsen, ett sovrum samt avskilt wc och klädvård. Det är egentligen allt man behöver. En trappa upp erbjuder övervåningen två stora sovrum med anslutning till varsin balkong, ett allrum för avkoppling och ett utrymme som kan passa bra för hemmakontoret.

Garpen 165 - Se mer på vår hemsida

Garpen 165

Sju rum och kök med amerikansk veranda i två väderstreck
Med verandatak som löper runt hörnet får man en lite ”amerikansk” känsla. Detta tillsammans med fönstersättningen skapar förutsättningar för att enkelt kunna skapa ett hus i New England-stil. Planlösningen påminner en del om Garpen 163 men med lite annan disponering av utrymmen. I entrén möts du av ett genomgående ljus från vardagsrummet. Kök och vardagsrum hänger samman i härliga samvaroytor med ett stort separat tv-rum som utgör förlängningen av vardagsrummet.

Garpen 172 - Se mer på vår hemsida

Garpen 172

Sex rum och kök på stora ytor
Detta är den största modellen i vår ”Kaptensvilla”-serie, se även Garpen 135 och 144. Modellen passar dig som vill ha stora rumsytor. I entrén möts du av genomgående ljus från vinkeln i vardagsrummet, köket angränsar praktiskt till samvaroytorna och om du vill möblerar du för ett separat tv-/mediarum i anslutning till dessa. Klädvård med klädkammare och separat ingång samt wc kompletterar bottenvåningen. Från den centralt placerade trappan når du övervåningen som utöver ett generöst allrum innehåller tre stora sovrum, badrum och en praktisk klädkammare.

Kullen 152 - Se mer på vår hemsida

Kullen 152

Sex rum och kök med gaveln mot gatan
Kullen 152 är ett sluttningshus med kortsidan vänd mot gatan och en känsla av ett plan vid entrén och två plan åt trädgårdshållet. På entréplan finns ett öppet kapprum, trappa, ett sovrum och bad med dusch. Dessutom ligger det öppna köket och vardagsrummet här med utsikt över trädgården nedanför och dörr ut till balkongen. På det nedre planet finns ett stort och två mindre sovrum, allrum med utgång till trädgården, wc samt klädvårdsrum.

Kullen 153 - Se mer på vår hemsida

Kullen 153

Sex rum och kök med balkong
Kullen 153 är ett sluttningshus med känslan av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdssidan på samma sätt som Kullen 152. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med endast en bardisk som avskiljare. Medan köket har utsikt mot entrén har man utsikt över trädgården från hög höjd i vardagsrummet. Från vardagsrummet når du den stora balkongen. På entréplan finns även wc med dusch, klädkammare och ett sovrum.

Kullen 165 - Se mer på vår hemsida

Kullen 165

Sex rum och kök med ingång på bottenvåning
Kullen 165 är ett sluttningshus med entrén på sluttnings­våningen. På bottenplan finns förutom en rymlig entré, ett stort allrum med burspråk, två sovrum, rum för klädvård, wc med dusch, klädkammare och förråd. En trappa upp är planlösningen öppen och kök och vardagsrum breder ut sig mot entrésidan. Ett ljust burspråk med extra takhöjd utgör en given plats för middagar och längs med hussidan sträcker sig en stor balkong. På andra våning finns ett stort och ett lite mindre sovrum samt ett badrum.

Kullen 175 - Se mer på vår hemsida

Kullen 175

Sju rum och kök i nyfunkisstil
Kullen 175 är ett sluttningshus med nyfunkisstil och en känsla av ett enda plan åt entrésidan och två plan åt trädgårdshållet. Entrén är rymlig och kök och vardagsrum har en halvöppen planlösning. Medan köket har utsikt mot entrésidan ligger matplats, vardagsrum och tv-rum längs med trädgårdssidan av huset. Matplatsen är ljus och utrustad med dörr mot balkongen. På entréplan finns även ett sovrum och wc med dusch. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till trädgården.

Kullen 214 - Se mer på vår hemsida

Kullen 214

Kullen 214 är ett stort sluttningshus med entré på det övre planet. Samvaroytorna är stora och planlösningen öppen. Nästan hela entréplan består av ett öppet utrymme för kök, matplats, vardagsrum och i centrum av allt finns trappan. På entréplan finns därtill ett större och två mindre sovrum samt ett wc. På det nedre planet finns ett stort allrum med utgång till uteplatsen. Vidare finns här tre sovrum, förråd, bad med dusch och ett stort rum för klädvård med dörr ut till trädgården. Kullen 214 har dessutom två balkonger.