AlltomBostad
 
Vattensäkert Kök Tollco AB

Visa alla produkter från: Vattensäkert Kök Tollco AB

Golvskydd G-serien - Se mer på vår hemsida

Golvskydd G-serien

G-serien, golvskydd

G-seriens golvskydd används under skåpstommar i köket. Det är ett slutet tråg med uppvikta sidor så det samlar upp vatten om det uppstår en läcka. Om man monterar den här typen av läckageskydd är det viktigt att man kompletterar med ett vattenavstängande larm, en så kallad läckagebrytare. Eller, om du bygger nytt, då kompletterar du med vårt översvämningsskydd, AquaDrain och ett vanligt vattenlarm.

Koppla ihop med GD- och D-serien

G-serien är perfekt att koppla ihop med ett diskmaskinsunderlägg eller ett underlägg ur GD-serien. Du gör det enkelt med ett AquaClip. Om du väljer att länka samman golvskyddet med ett annat läckageskydd behöver du bara komplettera med ett enkelt vattenlarm.

Sökord: Kyl/Frysunderlägg, Frysunderlägg, Kylunderlägg, Vattensäkert, vattensäkert kök, läckageskydd, vattensäkring, vattenskada.
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår