AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 maj 2016

Vattenslangen Flexi från Rusta

Förra sommaren bytte jag ut min gamla fula vattenslang mot Rustas slang som heter Flexi. Den är tillverkad i polyester och latex och den expanderar från 5-15 meter när vattnet får tryck. Jag har varit supernöjd med den här slangen, just för att den går att dra ut så långt och man behöver inte ha 15 meter slang som hänger där på rullen. Nu när den har hängt ute så är färgen densamma (blå) och expanderingen fungerar lika bra, men själva sprutmunstycket har gått sönder. Man kan vrida den för olika strålar men den har totalhavererat i plasten, så den måste jag byta ut. Så om man skaffar den här slangen så kanske man inte ska låta den hänga ute över vintern, så tror jag plasten klarar sig bättre.

Vattenslangen Flexi från Rusta

Vattenslangen Flexi från Rusti finns i flera olika färger och sprutmunstycke och krankoppling i samma färg som slangen ingår. Pris: 199 kr.

Se mitt förra inlägg om slangen här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår