AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 mars 2017

Veckans favorit - Äntligen en påfågelsstol i butik!

Jag älskar verkligen påfågelsstolar, det har jag alltid gjort ända sedan jag var liten. De är ju så häftiga och maffiga! Jag har också en , men inte lika prålig och fin som den här, som jag kallar den för "tronen". 
När jag var i Spanien på en mexikansk restaurang hade de ställt en i vardera ände på ett långbord - så snyggt! Men de kräver så klart sitt utrymme, det är ju inte direkt en liten pall vi pratar om... Men tänk er även en sådan här i uterummet bland en massa gröna växter - helt fantastiskt fint!

Hur som helst så har de börjat dyka upp lite då och då på olika inredningsvisningar, i reportage, modefotograferingar och annat. Men ofta är det äldre stolar som har använts. På sajter som Barnebys och Bukowskis dyker de upp iblad och de kostar alltid några tusenlappar. På danska HK living har de en ny stol men i Sverige har jag inte sett så många av dem, de har dykt upp ibland på några inredningsföretag som importerar möbler.
Men nu, den 1:a maj så kommer Indiska att lansera en! Den är helt underbar, snirklig, prålig och superfin! Den kostar dock en del, 5000 kr, som förstås är lite skillnad mot min som jag köpte för 300 kr för ett antal år sedan.... Men, men en fåtölj kostar ju också pengar och den här är ju så mycket häftigare!

Påfågelsstol från Indiska
Påfågelsstol från Indiska

Den 1 maj 2017 lanserar Indiska den här uderbara hippistolen! Påfågelsstol i rotting. Jag trycker på Gilla-knappen och skriver upp den på min önskelista....

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.indiska.seNyckelord:

Inredning

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår