Veckans favorit: brandsläckare och brandfilt med Solstickan på!

Veckans favorit: brandsläckare och brandfilt med Solstickan på!
Brandsläckare och brandfilt är ett måste i alla hem. Eftersom de flesta bränder startar i köket så är det nog där de borde förvaras. Brandfilten är ju bra om man till exempel måste släcka en kastrull med brinnande olja. Kanske kan man ha brandsläckaren i hallen? Det viktiga är i alla fall att de syns och inte ligger i någon låda, garderob eller under sängen...Är olyckan framme behöver man få tag i dem snabbt. Just de här med Solstickan på är snygga att ha framme, dessutom går en del av intäkterna från försäljningen till Stiftelsen Solstickan vars syfte är att hjälpa barn och äldre människor i samhället. Det känns som ett bra köp.

Brandfilt och brandsläckare från Solstickan Design.
Brandfilten som är tillverkad av glasfiber klarar temperaturer upp emot 500 grader och passar bra till släckning av kastrullbrand, stekpanna, textiler med mera. På plåtboxens baksida finns tydliga instruktioner för uppsättning på vägg samt instruktioner för användning. Om filten har använts vid någon brand ska denna kasseras.
Pulverbrandsläckaren passar bra för lite mindre utrymmen, den släcker de allra flesta typer av mindre bränder. Vitt väggfäste samt instruktioner medföljer. Om pulversläckaren någon gång behöver användas så kan den återfyllas av en behörig servicetekniker. Brandfilt 395 kr och brandsläckare 795 kr hos Rumattälska.se

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus