AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 oktober 2016

Veckans favorit - Fågelholk i funkisstil!

Det är ju så kul med fågelholkar i olika modeller, speciellt de som ser ut som hus i minimodell. Det finns ju allt möjligt, allt från röda små stugor till holkar med övervakningskamera (den kan du se här).
Iris hantverk som säljer de här fina fågelhusen i funkisstil är nog mest kända för sina träborstar med tagel som tillverkas av synskadade. På deras hemsida hittar man lite allt möljigt fint i naturmaterial. Fågelhusen finns bland annat i fyra olika modeller, allt för att passa det egna hemmet i stil och färg.

Veckans favorit - Fågelholk i funkisstil!

Funkishuset från Iris hantverk är en kombinerad fågelholk och fågelbord. Under våren fungerar huset som boende för häckande småfåglar och den är utvecklad i samarbete med ornitologisk expertis och är anpassad för sparvar och mesar. På höstne kan man ovandla den på ett enkelt sätt till en matare. Maten är skyddad från regn och snö och fåglarna kan sita på sittpinnar när de äter.

Kul inflyttningspresent till någon som köpt en villa tycker jag.
Huset kostar 540 kr och då ingår skruvar och fäste för montering på vägg eller stolpe. 


Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.


www.irishantverk.seNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Presenter

Prylar

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår