AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

29 oktober 2016

Veckans favorit: Marshall högtalare med bluetooth

För ett par veckor sedan var det pressvecka här i Stockholm där de senaste produkterna och kommande nyheter visades upp. En av prylarna som ligger högt upp på min önskelista är Marshalls högtalare Stanmore som är utrustad med Bluetooth, vilket gör det möjligt att spela upp musik trådlöst från Bluetooth-enheter, som Android-telefoner, iPhone, iPad, surfplattor och mycket mer. Sen ser de ju bara så coola ut tycker jag, eftersom de efterliknar de gamla förstärkarna från Marshall. Det är alltså lite mer rock ´n´roll över de här än vanliga högtalare.

Marshall högtalare Stanmore Foto: Annika Rådlund
Marshall högtalare Stanmore Foto: Annika Rådlund

Marshalls högtalare på Awb:s pressvisning, tyvärrr spelade de inte någon musik på dem så jag kan inte säga något om ljudet. Om man inte vill använda sig av dig Bluetooth så kan man spela upp musik via RCA, 3,5 mm stereokabel eller optiskt ingång - om man till exempel vill koppla den till TV:n för att få ett bättre ljud.
Om man har en skivspelare med inbyggd RIAA-förstärkare så kan man koppla in den via RCA-anlsutning och njuta av gamla vinyler!
De finns i lite olika storlekar, färger och prisklasser och de finns på de flesta ställen som säljer teknikprylar, allt från Clas Ohlson till Cdon.com

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Detaljer

Elektronik

Inredning

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår