AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 februari 2016

Veckans favorit - Snygga posters med Sverigemotiv

Trots att jag inte varit ett jättefan av svartvit inredning, så är det ändå vissa delar av den stilen som tilltalar mig. Grafiska print och tapeter är ett par exempel. Nu har jag hittat en sajt på nätet som gör prints att olika kända byggnader och broar i Sverige. Det står även med fakta om arkitekt och byggnadsår, det gillar jag. Man blir även lite allmänbildad på köpet...Jag har ju under mina år som journalist skrivit en del om just olika byggen och broar. Bland annat Crusellbron i stål i Finland, Fridens kapell i Helsingfors för att nämna ett par i mängden. Det är ju något fascninerande över stora byggen tycker jag, både allt arbete som ligger bakom och hur tiden och tekniken påverkar arkitekturen.
På sajten Sverigemotiv.se finns allt från Globen till det så kallade Läppstiftet i Göteborg. Kul present till någon från personens hemstad, eller till någon nyinflyttad.

Kaknästornet, Långe Jan, Feskekôrka, Turning Torso och Läppstiftet / Svenska Motiv
Kaknästornet, Långe Jan, Feskekôrka, Turning Torso och Läppstiftet / Svenska Motiv

Posters med olika motiv från kända svenska byggnader, sreentryckta i 50×70 format på 170g kvalitetspapper. 499 kr/st hos Sverigemotiv.se, ram ingår ej.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Arkitektur

Bygg

Detaljer

Inredning

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår