AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

8 juni 2013

Veckans favorit: Tidlös inredning med Lejondolken

Lejondolken har tryckt upp en unik tygkollektion med mönster inspirerade av skånska flamskvävnader. Kollektionen startade med tyger från några av de mest kända mönstren, Papegoja med blomsterurna och Lejon i träd. Tygerna handtrycks på lin- och bomullstyg av bra kvalitet och de passar bra till att klä om möbler med och till gardiner, men även för inredningsobjekt såsom lampskärmar, téhuvor, kuddar, tabletter och dukar. Till och med namnet Lejondolken låter som något stiligt, något med klass och med en historia. Alltså inga köp och slängprodukter - utan mer gå-i-arv prylar. Helt i min smak.

Lejondolken
Lejondolken

Lejondolken ligger helt i tiden. Gediget, hantverksmässigt och med en historia. Blå linnekudde med papegoja på från Lejondolken. 50x50 cm. 795 kr. Kuddfodral m tofs Noak Vit 50x50 i lin med framsida i mönstret Noak på vit botten, baksidan i enfärgat vitt lintyg. Flerfärgade tofsar i hörnen, 595 kr. Det finns även vävnader med bland annat Lejon i träd, Bebådelsen, Paradiset, Flykten till Egypten, Lammet och fanan, Röda lejonet, Enhörningen, Varulalejon och Bäckahästen.

 

LejondolkenNyckelord:

Inredning

Textil

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår