AlltomBostad
 
Verandamästarna  AB

Visa alla produkter från: Verandamästarna AB

Uterum & Inglasningar från Verandamästarna AB

CORIALIS ALIVER - Se mer på vår hemsida

CORIALIS ALIVER

ALIVER är ett taksystem med underhållsfri aluminiumstomme. Vi har ett antal olika taksystem för både enkelglas och isolerglas allt beroende på vilken isoleringsgrad, spännvidd på takstolar och bärlina samt vilken solskyddsreglering man önskar.

Taksystemet är även anpassat för kanalplast i olika tjocklekar beroende på vilken isoleringsgrad som önskas. Det som kännetecknar alla ALIVER system är elegans, underhållsfritt material i aluminium. Tillsammans med smarta detaljer såsom integrerad takränna, stuprör som är elegant inkapslade med aluminium, och inga synliga infästningsdetaljer såsom skruvar, bultar mm.

CORIALIS VICTORIAN PLUS - Se mer på vår hemsida

CORIALIS VICTORIAN PLUS

VICTORIAN PLUS är CORIALIS mest exklusiva taksystem för vinterträdgårdar. Här pratar vi inte om uterum utan om exklusiv boyta med en känsla av lyx. Du kan välja mellan ett stilrent traditionellt sadeltak till ett tak i Engelsk Old fashion stil.

VICTORIAN PLUS kan konstrueras i en mängd olika takformer och vinklar, vilket ger dig en möjlighet att förverkliga ditt drömrum. Varför inte förse konstruktionen med ett kupolformat tak, infällda spottlights i takstolarna och en kristallkrona i nocken.

CORIALIS vinterträdgårdar - Se mer på vår hemsida

CORIALIS vinterträdgårdar

Verandorna från Corialis är bland det bästa du kan tänka dig när det gäller kvalitet, funktion och anpassningsmöjligheter. Vinterträdgårdar där design, konstruktion, detaljarbete och finish är av yppersta klass, vilket garanterar dig många års bekymmersfritt användande och en fantastisk god komfort. Vi har många års erfarenhet och står alltid till tjänst med tips och råd om vad som passar bäst till just ditt hus, dina behov och dina önskemål. Ritningar, bygglovshandlingar och samordning med underentreprenörer hjälper vi också till med. En Corialis-veranda tillverkas och provmonteras alltid i vår verkstad, för att uppnå bästa passform. Montaget görs av våra kvalificerade montörer.

EXPODUL måttanpassade uterum - Se mer på vår hemsida

EXPODUL måttanpassade uterum

Valfrihet är en självklarhet. När ett uterum byggs behövs anpassningar både till hus och trädgård. Bredd, höjd, djup och taklutning väljs därför fritt. Estetiska anpassningar i form av brutna hörn och eventuell dimensionering av stommen beslutas efter önskemål. Dörrar och fönster kan väljas i olika fasta och skjutbara kombinationer, isolerade eller med enkelglas.

Till kompletta uterum levereras samtliga detaljer konfektionerade. Urjackningar i stolpar, takbalkar och bärlinor gör att vi slipper fula metall-beslag som balkskor och vinkelfästen. Samtidigt blir monteringen lego-liknande, där varje del har sin exakta plats. Taket med profiler och kanalplast förbereds måttkapade med borrningar och urjackningar. Allt för att underlätta montering på plats.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår