AlltomBostad
Vetropro Group AB

Visa alla produkter från: Vetropro Group AB

Grindar & staket från Vetropro Group AB

Easy Glass - Se mer på vår hemsida

Easy Glass

Vetros mest exklusiva glasräcken är representerade under Easy Glass. En samling produkter där transparens möter design och säkerhet. Detta är högklassiga säkerhetsräcken som tjänstgör lika väl i hus och hem som i offentliga miljöer. Sidomonterad eller golvmonterad aluminium skena, fixpoint fästen, eller formgivna golvbeslag i fräck design, men aldrig några stolpar som stör utsikten. Detta är en helt klar produkt för våra mest kräsna kunder...

Här är det glaset som utgör räcket! Enkelheten ger ett stort intryck. Enkelheten med rena linjer av stål och glas reflekterar förstklassighet.

Glasräcke Basic - Se mer på vår hemsida

Glasräcke Basic

Tanken med våran basic serie är att göra det enkelt och överkomligt att genomföra en förändring. I denna serien har vi grupperat dom lösningar som är lite enklare att hantera. Såsom att byta ut gamla kryss i en träkonstruktion till glas och klämfästen. Här ingår även Vetros nya system med varmförzinkade stolpar och överliggare. Tanken är att ni ska kunna åstadkomma en stor förändring med små medel.

Glasräcke Design - Se mer på vår hemsida

Glasräcke Design

Vetros sortiment av klassiska glasräcken finns tillgängligt i flera olika system och med en mängd tillval. Här finner ni information för att hjälpa er hitta den lösning som passar bäst till erat hem.

Vårat system med stolpar och beslag i rostfritt stål är en exklusiv produkt som passar många. Ett räcke som fyller de flesta funktioner då det helt och hållet bygger på skräddarsydda mått efter var och ens behov. Systemet finns både med runda och fyrkantiga stolpar, och med ett enormt urval av beslag, överliggare, och glas typer kan vi erbjuda er en produkt som kommer att lyfta standarden på erat hem.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår