AlltomBostad
 

Vi bjuder på lådfronterna

Vi bjuder på lådfronterna

Vårens absolut bästa tillfälle att beställa ett nytt kök är här. För nu erbjuder vi på HärjedalsKök vår så uppskattade kampanj där du utöver ett nytt kök även kan unna dig lite extra bra förvaring. För slår du till mellan den 21/3 – 10/4 2016 utlovar vi en riktigt bra affär, där lådfronterna* är helt gratis.

Går du med tankar på att renovera ditt kök är vårt bästa råd att börja med ett kostnadsfritt hembesök. Där besöker en köksexpert dig, oavsett var i Sverige du bor, på en tid som du själv får välja så det passar såväl dig och din familj. Vi har med oss köksluckor, prover, broschyrer och bildmaterial och vägleder dig till en bra kökslösning. En kökslösning som du direkt på plats får ett pris på. En fantastisk bra start för dig som planerar för ett nytt kök.

Extra roligt tycker vi det är när vårt erbjudande innebär bra förvaring. I dagens moderna kök är möjligheterna till bra förvaring många och tiden är förbi då bara bestick, slevar och plastpåsar förvarades i lådor. Idag innebär en köksrenovering att både grytor, kastruller, porslin, bunkar och hushållsmaskiner med fördel placeras i funktionella utdragssystem speciellt anpassade för dess innehåll.

Ta tillfället i akt och börja med att boka ett gratis hembesök direkt här på vår webbplats. Så kontaktar någon av våra köksexperter dig inom någon dag.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår