AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 mars 2011

Vik i hop blomkrukan!

Det här måste vara den ultimata krukan för balkongen eller uteplatsen. Det finns så klart massor av fina krukor att köpa i butikerna men problemet brukar komma på hösten då de måste förvaras någonstans. En del bygger torn av de då tomma krukorna, och de får stå kvar på balkongen till de så småningom blir översnöade.
Med den här krukan så slipper man det för den tar nästan ingen plats alls för den kan vikas ihop när den inte används. Den går att tvätta i maskinen på 40C och den är ljustålig och tål kyla. Vid övervattning eller regn dräneras överskottvattnet ut genom den nedre sömmen som är gjord på ett sådant sätt att den fungerar som en vanlig blomkruka. Om underlaget inte tål vatten så måste man dock ha ett fat under. Storleken kan varieras genom att vika ned kanten och den passar så klart också för inomhusbruk. Krukan är kanon att förvara basilika och andra kryddväxter i och den går även att använda som förvaringskorg.

 

<p>
Krukan BOZZ  från LZN Arkitektur & Design finns i 5 olika storlekar från 0,9 liter till 26 liter i grått, svart och rött.
</p>
<p>
Foto: Vince Reichardt/VOL
</p>
<p>
 
</p>
<p>
<a href=http://www.lzn.nu onclick=window.open(this.href, 'wwwlznnu', 'resizable=no,status=no,location=no,toolbar=no,menubar=no,fullscreen=no,scrollbars=no,dependent=no'); return false;>http://www.lzn.nu</a>
</p>

Krukan BOZZ  från LZN Arkitektur & Design finns i 5 olika storlekar från 0,9 liter till 26 liter i grått, svart och rött.

Foto: Vince Reichardt/VOL

 

http://www.lzn.nu

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår