AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 september 2015

Vilken ytterdörr ska jag välja?

En ny ytterdörr kan verkligen ge huset ett ansiktlyft. Men det är inte alltid helt lätt att välja vilken modell man ska ha, eller vilken färg. På mitt hus satt en gråblå ytterdörr när jag köpte den, men oj vilken förändring det blev med en vit! Hallen blev mycket ljusare, vilket behövdes eftersom hallen inte har några fönster. Det finns egentligen hur många dörrar som helst att välja mellan nu, allt från moderna stilrena varianter och till de som är mer tidstypiska. Tycker man att det är svårt att välja dörr så kan man till exempel testa Sweddors nya webbverktyg kan man se hur den tilltänkta ytterdörren kommer att se ut på huset.

Välj rätt ytterdörr Foto: Swedoor
Välj rätt ytterdörr Foto: Swedoor

 Swedoor har lanserat ett internetbaserat designverktyg där du med några få knapptryckningar kan prova dig fram så att du hittar rätt dörr för just ditt hus.
Du börjar med att välja vilken hustyp som du vill placera dörren på och här finns det fyra husmodeller att välja mellan. Sedan går du vidare och väljer fasadbeklädnad, fönster och tak. Efter det är det dags att välja dörr och då finns det en mängd olika dörrar i både klassisk och modern stil.

Swedoors nya designverktyg hittar du här:
 

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Bygg

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår