AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 oktober 2012

Vinn! Bricka designad av Nadja Wedin!

Nadja Wedin har sedan hon presenterade sina heminredningsprodukter och mönster på Formexmässan fått mycket uppmärksamhet i olika inredningssammanhang. Nadja Wedin arbetar både som konstnär och som illustratör och hon låter de två världarna inspireras av varandra. Den senaste tiden har måleriet fått stå tillbaka en tid för tecknandet, då hon nu skapar vackra mönster med djurmotiv och blommor till sina brickor, brickbort, textilier och kuddar.
Den här brickan är min absoluta favorit - den påminner om en ljuv sommar i Hagaparken. För chansen att vinna brickan så har vi idag lagt ut en tävling på vår facebooksida. Den pågår fram till nästa måndag, den 8 oktober. Skriv under bilden på sidan varför du vill vinna. Lycka till!

Bugs & Butterflies design Nadja Wedin
Bugs & Butterflies design Nadja Wedin

Serveringsbricka Bugs & Butterflies finns i offwhite, svart, gul och turkos botten i formpressad björk D38 cm. Pris cirka 395 kr. 

Nadja Wedin
Vinn brickan! På Allt om bostads facebooksidaNyckelord:

Inredning

Nyheter

Prylar

Tävling

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår