AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 augusti 2012

Vinn brickan Fågelsång från Kerstin:Design!

Fågelsång är Kristin Erséus mest sålda illustration och den finns nu på en jättefin bricka. Kristin har berättat att hon gillar att studera fåglar och att hon i vintras hade flera talgoxar som åt ur den lilla fågelmataren som hon satte upp på sin balkong. "Jag kunde ligga i min säng och bara titta på dem i evigheter. Nu har de blivit så tama att de flyger nära mig om jag sitter ute."
Motivet på brickan Fågelsång handlar om kärlek mellan två blåmesar.. .För chansen att vinna brickan så har vi idag lagt ut en tävling på vår facebooksida. Den pågår fram till nästa måndag, den 3 september. Skriv under bilden på sidan varför du vill vinnna den. Lycka till!

Vinn brickan Fågelsång från Kerstin:Design!

Bricka Fågelsång från Kerstin:Design, D 38 cm, pris cirka 390 kr. Svensktillverkad i laminerad björkfanér som kan diskas i maskin. Är även fin som konst på väggen när den inte används. Mönstret finns även på en kudde, som är en nyhet i Kerstin:Designs sortiment.

Allt om bostad på facebook
Kerstin:Design
N
ordic Design CollectiveNyckelord:

Besök

Inredning

Kök

Prylar

Tävling

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår