AlltomBostad
 

Vinn ditt Härjedalskök

Vinn ditt Härjedalskök

Bli en lycklig vinnare av ett HärjedalsKök!

Passa på att boka ett gratis hembesök mellan den 1-14 februari 2016 så har du chansen. För varje vecka vinner två familjer sina nya kök. Tävla och vinn genom att svara på tre enkla frågor och motivera hur du hittade HärjedalsKök. Tävlingsformuläret lämnar du till din säljare eller mailar till tavling@harjedalskok.se Så passa på nu att boka ett gratis hembesök med en köksexpert och förnya ditt kök.

Tävlingsregler:

  • För att delta i tävlingen måste du ha beställt ett HärjedalsKök för minst 15 000 kr under kampanjperioden 1–14 februari 2016. Den 1–7 februari kan två kunder vinna sitt kök och den 8–14 februari har ytterligare två kunder chansen att vinna. Vinnaren utses av en jury på HärjedalsKök och F22 studio. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Montering ingår ej i vinsten. Vinnarna presenteras måndag 8 februari klockan 19.00 och måndag 15 februari klockan 19.00.

    Läs mer på vår hemsida
  • Vår policy för datahantering, integritet och cookies

    Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

    OK, jag förstår