AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

9 oktober 2015

Vinn en vit snöskyffel och isskrapa/snöborste från Fiskars!

Nu har du chansen att vinna två nya bilredskap i serien SnowXpert™ från Fiskars. Den kombinerade snöborsten/isskrapan med repfri silikonborst och dubbla skrapblad skrapar bort snö och fukt utan att det blir repor och den kan tas isär för en enkel förvaring i bilen. Den smidiga bilsnöskyffeln ska dessutom vara väldigt tålig och klara av hård och isig snö. Den är tillverkad av slitstarkt lättviktskomposit och den har en kant av rostfritt stål ska göra att den håller länge. Tack vare den kompakta storleken tar den inte heller upp mycket plats i bagageutrymmet. Kul också att setet är vitt, tycker jag.

För att vara med i tälvingen om det här setet behöver du bara göra två saker:
1. Skicka ett mejl till mig (annika.radlund@alltombostad.se) där du skriver ett par rader om varför du vill vinna setet och skriva vilket årtal som saknas i den här meningen:
Fiskars grundades XXXX och är idag ett av de äldsta företagen i västvärlden. 
2. Följ Allt om bostad på facebook.

Sista tävlingsdagen är den 18 oktober. Glöm inte att ange ditt namn och adress i mejlet så vi vet var vi ska skicka priset. Vinnaren meddelas både via mejl och här. Skriv Fiskars i ämnesraden på mejlet. Lycka till!

Fiskars snöskyffel och en Fiskars Isskrapa/snöborste
Fiskars snöskyffel och en Fiskars Isskrapa/snöborste

Fiskars SnowXpert™Isskrapa/Snöborste
Rekommenderat cirkapris: 179 kronor.

Fiskars SnowXpert™ Bilsnöskyffel Den ergonomiska utformningen av slitstarkt lättviktskomposit, i kombination med en kant av rostfritt stål gör att skyffeln håller tre gånger så länge jämfört med andra traditionella redskap.
Rekommenderat cirkapris: 219 kronor.

Fiskars Snöskyffel och Isskrapa/Snöborste från SnowXpert™ finns tillgänliga i butik från och med oktober 2015.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Nyheter

Övrigt

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår