AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

22 augusti 2014

Vinn ett självlysande fågelhus!

Här har du chansen att vinna fågelbordet Twilight som nyligen utseddes till vinnare vid prestigefulla Red Dot Award 2014. Twilight är tillverkat i trä och akrylplast. Förutom att erbjuda mat till fåglarna i kylan finns fyra batteridrivna led-lampor i bordet som tack vare ett skymningsrelä automatiskt tänds när mörkret faller på. Helt klart det coolaste fågelhuset jag har sett!
För chansen att vinna Twilight:
1: Gilla Allt om bostad på facebook och dela gärna tävlingen på din facebooksida.
2: Skriv en kort motivering om varför just du vill vinna Twilight till annika.radlund@alltombostad.se (märk mejlet med Twilight) och svara även på en fråga om domherren:
Domherren ses mest om vintern då den gärna kommer fram till bebyggelse och lockas fram till fågelmatare. Men är det honan eller hanen som är knallröd på bröstet?


Sista tävlingsdagen är söndag 7 september och vinnaren publiceras här och på vår facebooksida. Lycka till!

Twilight / Nelson Garden
Twilight / Nelson Garden

Placera fågelbord och matare så att du kan se dem från ditt fönster och kan njuta av fågellivet. Tänk också på att du lätt ska kunna fylla på mat så att det inte är för mycket spring där du placerar ditt fågelbord. Ha gärna också lite avskärmning så att fåglarna inte skräms så fort någon rör sig. Fågelbord kan med fördel placeras i närheten av en buske eller ett träd där fåglarna kan gömma sig om de blir rädda.

 

Nelson GardenNyckelord:

Detaljer

Nyheter

Prylar

Tävling

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår