AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 januari 2013

Vinn! Köksprylar med vårkänsla!

Nu blickar vi mot ljusare tider! Med en längtan efter vårsolen, blommor och vårens späda primörer. För en påminnelse om hur härligt det är att påta i jorden lottar vi nu ut några av ICA Maxis nya prylar. I deras nya kökskollektion Root finns bland annat textilier, förvaringsburkar och skärbräda. För chansen att vinna ett av de tre set med en kaffeburk, teburk, skärbräda och matlåda är det bara att gå in på Allt om bostads facebooksida, gilla sidan och skriva en kort kommentar under bilden varför du vill ha köksprylarna med vårprimörer. De skickas ut i mitten av januari!

Root/Ica Maxi
Root/Ica Maxi

Vi lottar ut tre set med en kaffeburk (49:90 kr) , teburk (39:30 kr), matlåda (24:90 kr) och skärbräda (59 kr) i varje, från Ica Maxis nya köksserie Root. Finns i butik från och med vecka 2. För chansen att vinna gå in på Allt om bostads facebooksida, gilla sidan och skriva en kort kommentar under bilden varför du vill vinna. Tävlingen pågår till och med söndag 13 januari 2012.Nyckelord:

Butik

Inredning

Kök

Nyheter

Prylar

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår