AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 juni 2012

Vinn postern Five a day från ISAK och Nordic design collective!

Många känner säkert igen ISAKs härliga illustrationer, moderna men med en retroflirt. Paret Blossom & Bill som bland annat finns på myggar har blivit en stor succé.
Nu har ISAK skapat en härligt färgglad poster med frukter, som du kan vinna hos oss eller beställa hos Nordic Design Collective.
Sandra Isaksson, illustratören bakom ISAK bor idag i England, och startade sitt företag som nyinflyttad och nybliven mamma. "Jag träffade min man Nick när jag studerade på Konstfack i Danmark, och vi flyttade till den engelska landsbygden. Som ny i landet var det svårt att få fart på arbetet som frilansillustratör och därför började jag göra de produkter jag själv ville ha" berättar Sandra. ISAKs skapelser har nu blivit populära både i Sverige och utomlands.
För varje poster som säljs går tio pund till välgörenhetsorganisationen Children och the edge. Vi lottar nu ut en av dessa på vår facebooksida. Hitta bilden på sidan och skriv under den varför du vill vinna. Lycka till!

Vinn postern Five a day från ISAK och Nordic design collective!

Postern Five a day är en färgglad poster med frukter och grönsaker, och för varje poster som säljs går £10 direkt till Children on the edge. Litho tryckta i England med vegetabiliska tryckfärger på 100% återvunnet papper, i måttet A2. (Tävlingen pågår till 2 juli 2012)

Tävla här

Nordic Design CollectiveNyckelord:

Inredning

Kök

Nyheter

Presenter

Prylar

Tävling

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår