AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

31 mars 2016

Vinn presentkort på färg!

Sugen på att måla om någonting hemma? Här har du chansen att vinna ett presentkort på färg i samarbete med Allt om målning, på deras hemsida finner du allt du behöver veta om målning.

För att vara med i tävlingen, svara på den här frågan:
Vad är egentligen Limfärg?

(Tips: Svaret finner du på Alltommalning.se)
Mejla svaret till: annika@svenskamedia.se och skriv en kort motivering varför du vill vinna ett presentkort till ett värde av 500 kr. Presentkortet kommer från Flügger Färg och hämtas ut i valfri färghandel med Flügger Färg i sortimentet.

Foto: Flügger
Foto: Flügger

Med våren kommer också en längtan att förändra hemma, tycker jag. Lite färg kan göra så mycket. Ny fräsch vit färg i taket gör rummet så mycket ljusare, en fondvägg i en annan kulör kan ge rummet ett helt annat uttryck, eller varför inte måla om en sliten möbel?

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Allt om målning
Allt om Målning består av ett gäng professionella färgföretag som har samlat all nödvändig information du behöver för att börja måla.Nyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Övrigt

Tävling

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår