AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 maj 2013

Vinn slagborr från Bosch till Mors dag!

Nu finns möjligheten att tävla om en av Bosch nyheter - en sladdlös slagborr/skruvdragare. Den ska vara perfekt för den som gillar att ta sig an små hobbyprojekt och renoveringar och om man till exempel vill sätta upp tavlor på en betongvägg. Kan alltså användas både till trä- och murarbeten. Slagfunktionen behövs då man borrar i murverk. Den har inbyggd LED-belysning, batteriindikator och ett vridningsmoment för att enkelt kunna växla mellan maskinens inställningar. Vinnaren får även ett batteri - som kan delas med vissa andra verktyg i Bosch sortiment. För att tävla om slagborren är det bara att gå in på vår facebooksida och motivera varför just du behöver en slagborr/skruvdragare. Lycka till! Tävlingen pågår till och med söndag 26 maj- Mors dag!

Bosch
Bosch

Sladdlös 2-växlande slagborr/skruvdragare med litiumjonteknik, PSB 10,8 LI-2 från Bosch har kraft att klara de vanliga borruppgifterna i hemmet. Den är även utrustad med en slagfunktion för borrning i murverk. Finns i byggvaruhus över hela landet sedan februari.

 

Tävla här!Nyckelord:

Bygg

Inredning

Nyheter

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår