AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 juli 2014

Vinn väggfärg från Clas Ohlson!

I maj lanserade Clas Ohlson målarfärg under eget varumärke i Sverige. Akrylatfärgen finns som väggfärg, takfärg och lackfärg för målning av grundat trä och metall inomhus. Nu har du chansen att vinna 3 liter väggfärg.

Skicka ett mejl till mig annika.radlund@alltombostad.se där du skriver vad den rosa väggnyansen heter, svartet hitar du här.
Skriv även en kort motivering om vilken färg du vill vinna. Vinnaren får även en pensel, bra då man ska måla väggfärgen mot lister och fönsterfoder.

Tävlingen ligger ute på får facebooksida också, gilla gärna den och dela tävlingen med vänner som du tror skulle uppskatta lite ny väggfärg till hemmet. Inte ett måste men vi blir förstås glada om du gillar vår sida.

Tävlingen pågår fram till söndag 3 augusti och vinnaren meddelas via mejl och på vår facebooksida på måndag 4 augusti Lycka till!

Tävling - Clas Ohlson väggfärg
Tävling - Clas Ohlson väggfärg

Akrylatfärgen kommer i flera olika nyanser. Lackfärg, 0,75 liter kostar 139 kr Väggfärg, 3 liter kostar 199 kr Takfärg, 3 liter kostar 199 kr Den slitstarka färgen ska ha en hög sträckbarhet och en god täckförmåga. Färgen är svensktillverkad och ECO-label-märkt*. Penseln är av syntetborst av hög kvalitet, passar alla slags färger. För målning av snickerier, dörrar, golv m.m. Pris 29-49 kr/st beroende på storlek.

All om bostad på facebook
Clas Ohlson väggfärger
Clas Ohlson penslar

 Nyckelord:

Inspiration

Nyheter

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår