AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 april 2013

Vinnaljus – en marschall för evigt?

Det här verkar vara en superfiffig uppfinning. Vinnaljuset har en permanent veke av glasfiber som brinner genom att man fyller på med ljusstumpar och stearinrester. Den verkar vara något för mig som tänder mycket ljus. Då kan man återvinna allt stearin och dessutom har man alltid en marschall till hands.

Vinnaljus – en marschall för evigt?

Vinnaljus Indoor är speciellt utformat för inomhusbruk så lågan ska vara rökfri och ren. Tillsammans med skräddarsydda naturliga eteriska oljor passar ljuset till aromaterapi - där tillsatt relaxolja sprider spa-känsla.  
Vinnaljus Outdoor är garanterat vind- och frostbeständigt. Passar på balkongen, på uteplatsen, längs en gång, i den ljumma sommarkvällen eller i den snöiga trädgården. Med en myggolja hjälper den att hålla myggen borta utomhus. Priser på inomhus modellerna från 499 kr och utomhus modellerna från 790 kr. Ljusen handtillverkas av företaget Denk i Tyskland och säljs i Sverige av Vinnaljus.VinnaljusNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår