AlltomBostad
 

Vinnare av ett smartare hem!

Vinnare av ett smartare hem!

 

1:a pris: Camilla Sandmark, Gävle
Vinst: TaHoma® + 1 inomhuskontakt + 1 utomhuskontakt + 1 lamphållare.

Motivering: ”Min farfar sa alltid när jag var liten "Nu är bara Inga hemma" d.v.s. att hans hus stod tomt. Med TaHoma har jag nu min egen Inga, med den stora skillnaden att hon faktiskt kan sköta mitt hus när jag inte är hemma. Tända, släcka, låsa, larma, filma och så mycket mer. Farfars Inga var jag alltid lite rädd för men min egen kan jag nog bli bästa vän med.”

Vår kommentar: Camillas personliga berättelse från förr visar att utvecklingen faktiskt går framåt. Nu kan du ha någon som ser om ditt hus, även om du inte är hemma. Vi hoppas att Camilla skall trivas med sin TaHoma. Frågan är: kommer hon att kalla den för Inga?

2:a pris: Evelina Hägg, Fränsta
Vinst: 4 st inomhuskontakter och 1 st 4-kanals fjärrkontroll

3:e pris: Henric Davidsson, Värnamo
Vinst: 2 st inomhuskontakter och 1 4-kanals fjärrkontroll

Med TaHoma® från Somfy tar du kontrollen över ditt hem – var du än befinner dig.

TaHoma® är en box som knyter samman en mängd funktioner i ditt hem och ger dig möjlighet att styra dem via en app i din smartphone.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår