AlltomBostad
 

Vinnaren i Polarpumpens tävling!

Vinnaren i Polarpumpens tävling!

Kristina står som vinnare av en komplett värmepumpslösning, värde totalt 24 485 kronor (inklusive frakt)! Luftvärmepumpen är Fujitsu 12 LTCN med fjärrstyrningen AirPatrol.

Rätt svar för tävlingen:

1. Hur många värmepumpar sålde Polarpumpen år 2011? Rätt svar: 5000 st

2. Vid -20°C har Fujitsu 12 LTCN tappat extremt lite av sin maximala effekt. Hur många procent effekt kan pumpen fortfarande ge? Rätt svar: 75%

3. På sista frågan i tävlingen, om varför Kristina kommer att ha extra bra nytta av det kompletta värmesystemet, så svarade hon såhär:

”Jag bor i singelhushåll, och därtill reser jag mycket i mitt yrke – att kunna sköta värmen på distans skulle hjälpa mig oerhört. Speciellt under de kalla vintermånaderna då det känns skönt att komma hem till ett varmt hus!”

Kristina har blivit kontaktad över telefon och kommer att få systemet installerat inom cirka 3 veckor!

Återigen, stort grattis Kristina!

Fujitsu 12 LTCN
Fujitsus 12 LTCN luft-luftvärmepumpar har visat otroliga testresultat i tester hos Energimyndigheten, vad gäller både kapacitet och effektivitet i kallt klimat. Värmepumpen lämpar sig både för permanentboende och för fritidshus.

- Ny, tunn och slimmad design
- Ger 3kW värme vid -20°C!
- Spara upp till 55% av uppvärmningskostnaderna

AirPatrol
AirPatrol låter dig kontrollera värmepumpen via SmartPhone-app eller SMS när du inte är hemma. Ställ in termostaten på en lagom temperatur för att ha rätt inomhusklimat redan när du kliver genom dörren!

Totalt värde 24 485 sek
Fujitsu 12 LEC-N; 14 900 sek
AirPatrol fjärrstyrning; 2 995
Frakt; 790 - 1 290 sek
Standard-installation; 5 300 sek

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår