AlltomBostad
 
Vitavia

Visa alla produkter från: Vitavia

Växthus från Vitavia

Aphrodite - Se mer på vår hemsida

Aphrodite

Vitavia Aphrodite är ett växthus med smart ny takdesign, dubbeldörrar och hög ståhöjd överallt. Aphrodite är framställt av mycket kraftiga vitlackade aluminiumprofiler, samma som Zeus och Helena. Det sluttande taket ger en härlig höjd överallt i växthuset. De dubbla dörrarna gör växthuset lättåtkomligt, även för rullstol. Ventilationen sköts av 3 sidofönster samt ventilationsluckor ovanför dörrarna. Aphrodite levereras med 10 mm polykarbonat i taket och 3 mm härdat glas i hela banor i sidorna. Växthuset levereras med stuprör. Växthuset har en mycket kraftig botten profil vilket gör att det inte behövs någon sockel, utan kan ställas direkt på plintar/gjutet fundament.

Cassandra orangeri - Se mer på vår hemsida

Cassandra orangeri

Cassandra är specialdesignat för den kräsne användaren, som gärna vill göra något extra av sin trädgård. Cassandra levereras med 3 mm härdat glas i hela banor. Glasen fästes med våra eleganta glaslister, vilket fulländar intrycket av Cassandra som ett exklusivt orangeri/ växthus. Den låga ingångströskeln gör att man obehindrat kan gå in och ut ur orangeriet/växthuset. Detta är också en extra fördel för rullstolsbundna.

Diana - Se mer på vår hemsida

Diana

Kvalitets växthus i mycket flott design. Runda sidofotsprofiler som skapar ett stort och rymligt växthus med optimal odlingshöjd. Levereras med dubbla skjutdörrar som möjliggör att man kan komma in med tex en skottkärra. Förutom färdiskuret glas bifogas solbeständiga akrylskivor till de runda sidoprofilerna. Beroende på storlek levereras denna modell med upp till 4 takluckor. Diana växthus modeller 5000 till 9900 kan levereras grönlackade.

Freya - Se mer på vår hemsida

Freya

itavias nya modell Freya är ett fristående växthus med sluttande tak. Freya kombinerar alla fördelar från ett väggväxthus och med ett fristående växthus. Freya får större placeringsmöjligheter, som ett fristående och det sluttande taket ger bra höjd i växthuset överallt. Det blir gott om plats för både växter och odlare. I fronten är det en dubbel skjutdörr som ger lätt tillgänglighet till växthuset. Ventilationen sköts av 2 topphängda sidofönster samt jalusifönster ovanför dörrarna. Freya levereras med 6 mm polykarbonat i taket och 3 mm härdat glas i sidorna. Stuprör ingår.

Helena - Se mer på vår hemsida

Helena

Helena är ett elegant nyutvecklat uterum/väggväxthus och finns i tre olika storlekar. Huset är tillverkat i kraftiga anodiserade aluminiumprofiler som tillåter mycket ljusinsläpp och ger en elegant look. Det har 10 mm polykarbonat i taket, vilket reducerar kondens och ger ett minimalt värmetapp genom taket och 3mm härdat glas på sidorna.

Hera - Se mer på vår hemsida

Hera

Detta sexkantiga växthus har en spännande och elegant design. Hera har en rejäl ståhöjd vilket även erbjuder hög odlingshöjd.Modell 4500 levereras med lättglidande skjutdörr med handtag, sidojalusifönster och 3 mm glas. Modell 9000 levereras med dubbla skjutdörar med handtag och lås, 3 stora topphängda sidofönster för optimal ventilation ingår också som standard. Huset levereras som standard med 3 mm härdat glas i hela banor i sidorna samt 6mm polykarbonat till taket.

Ida - Se mer på vår hemsida

Ida

Denna mindre variant av Ida väggväxthus är ideal för hobbyodlaren med begränsad yta. Modellerna är designade till balkonger, små trädgårdar och är perfekta för plantor, frön och tomater. Modellerna har takränna, lättlöpande skjutdörr och hög totalhöjd. Som extra tillbehör erbjuds 2 hyllor i ett set till Ida 900 och 1300 som ökar odlingsytan betydligt. Till IDA 3300 används samma tillbehör som till de fristående växthusen. Glasen är 3 mm och största skivan 61×61 cm.

Merkur - Se mer på vår hemsida

Merkur

Merkur-serien är tillverkad i kraftiga anodiserade aluminiumprofiler. Ett kvalitetsväxthus med en rad specialdetaljer som visar styrkan i ett växthus. Speciella hörnbeslag och takstolar (se foton) samt mycket kraftiga förstyvningar i både tak och sidor. Som standard har Merkur-serien 2 öppningsbara takfönster, takrännor och lättglidande skjutdörr.

Orion - Se mer på vår hemsida

Orion

Orion är liksom modell Diana ett kvalitetsväxthus med rundade takfotsprofiler för optimal odlingshöjd. Modell 5000 levereras med enkel skjutdörr och en öppningsbar taklucka. Orion levereas som standard med 3mm tillskuret glas och solbeständiga akrylskivor till de rundade sidoprofilerna.

Orion kan även levereras grönlackad.

Poseidon - Se mer på vår hemsida

Poseidon

Poseiedon är en utveckling av det ”riktiga” växthuset Zeus som passar utmärkt för den kräsne odlaren. Med 3 mm härdat glas i hela banor och hela 10mm tjockt polykarbonat i taket kan man verkligen kalla detta växthus för ett proffshus. Den höga sidohöjden ger full ståhöjd i hela huset. Poseidon har låsbara dörrar som dessutom kan reglas i öppet läge.Tillsammans med takluckorna kan växthuset ventileras utomordentligt väl. De kraftiga UV-skyddande polykarbonatskivorna i taket och i gavelspetsarna reducerar kondens och reducerar värmeförlusten genom taken. Polyskivorna sörjer även för en viss skuggning. Dörren är dessutom låsbar. Den kraftiga konstruktionen tillsammans med den solbeständiga polykarbonaten ger detta hus extra styrka! Växthuset levereras inklusive stuprör. Poseidon levereras i svartlack

Sirius - Se mer på vår hemsida

Sirius

Växthus eller Orangeri? Detta hus tillåter dig att använda det som både och! Den generösa takhöjden om 2,52 m gör huset mycket rymligt och både människor och växter trivs här.

Huset levereras med 3 mm härdat glas i hela banor vilket gör det elegant utan skarvar i glasen. Glaset är dessutom sex gånger starkare än det tidigare glaset. Glasen fästes med en gummilist vilket gör att man även slipper clipsen. Huset har dubbla skjutdörrar vilka kan placeras på vilken av de tre gavlarna man vill. Det är hel fyra takluckor och en sockel ingår i priset!​

Uranus - Se mer på vår hemsida

Uranus

Uranus-serien är även den tillverkad i kraftiga anodiserade aluminiumprofiler. Uranus är designat för hobbyodlaren som vill ha det lilla extra. Här finns verkligen möjligheten att kombinera växthus och uterum. Liksom Merkur-serien har Uranus speciella hörnbeslag och takstolar (se foton) samt mycket kraftiga förstyvningar i både tak och sidor. Observera den höga sidohöjden!Som standard har Uranus-serien öppningsbara takluckor samt dubbla lättglidande skjutdörrar med låsanordning.

Venus - Se mer på vår hemsida

Venus

Venus-serien omfatter 4 modeller – alla tillverkade i kraftiga anodiserade aluminiumprofiler – från 3 sektioner =3,8 m2 upp till 6 sektioner = 7,5 m2

Venus modellerna har takventilation, lättlöpande skjutdörr och takrännor. Vidare levereras Venus med takförstyvningar – en bra försäkring mot snö och blåst. Alla modeller kan levereras grönlackade.

Zeus - Se mer på vår hemsida

Zeus

Det ”riktiga” växthuset för den kräsne odlaren! Med 3 mm härdat glas i hela banor och hela 10mm tjockt polykarbonat i taket kan man verkligen kalla detta växthus för ett proffshus. Den höga sidohöjden ger full ståhöjd i hela huset.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår