AlltomBostad
Vittjärvshus i Boden AB

Visa alla produkter från: Vittjärvshus i Boden AB

Trähus från Vittjärvshus i Boden AB

Våra hus. Ditt nya hem. - Se mer på vår hemsida

Våra hus. Ditt nya hem.

Oavsett hur du vill ha ditt nya hus så hjälper vi dig att hitta hem. Vittjärvshus är en flexibel husproducent.

Vi hjälper dig att hitta hem. Vi säljer hus, visst, men framförallt bygger vi hem. Bara du vet vad som krävs för att du ska känna dig hemma. Kök och sällskapsrum i ett, för surriga middagar med kära vänner? Sovrum med fönster som gör att du kan vakna med solen i ögonen? Bastu med relax för återhämtning efter skidturen?

Att bygga hus - Se mer på vår hemsida

Att bygga hus

Att bygga hus är oftast den största affären man gör under sitt liv. Därför är det viktigt att ni redan under planeringsstadiet tänker igenom en mängd olika saker. Vilka behov och drömmar har du och din familj? Vilka ekonomiska förutsättningar har ni? Har ni tomt eller söker ni tomt? Frågorna är många och vi på Vittjärvshus hjälper gärna till och ger svar på de funderingar som ni har angående ert nya boende. Tillsammans hjälper vi er att hitta hem.

Princip Grön - Ditt miljöval - Se mer på vår hemsida

Princip Grön - Ditt miljöval

Norrbotten är årstidernas och kontrasternas län. Sommaren är varm och ljus, vintern är kall och stjärnklar. Det kräver hus som klarar alla väderförhållanden.

Ett Vittjärvshus ska kosta så lite som möjligt att värma upp. Princip Grön är vårt eget emblem. Det betyder att alla byggdelar i ett Vittjärvshus minimerar energiförbrukningen.

Husgrund, väggar, tak och fönster är värmeisolerade på bästa möjliga sätt. Belysning, vitvaror och annan utrustning väljs med tanke på energiförbrukningen.

VH1301 - Se mer på vår hemsida

VH1301

Byggyta: 195 m2 Antal rum: 5 st Boyta: 130 m2 Antal plan: 1 plan

Ett iögonfallande hus för den lilla familjen och/eller det älskande paret. Husets planlösning ger stor chans för romans. Här är huvudsovrummet i anslutning till badrum med bastu; som i sin tur har öppning ut till baksidans veranda. Från altanen tar man sig dessutom smidigt in till det öppna köks- och vardagsrummet för att hämta en svalkande dryck. Här blir man lätt hemkär och därför är huset försett med arbetsrum; lämpat för jobb hemifrån. Huset ger även bilarna hjärterum med både garage och bilplats med tak.

VH1401 - Se mer på vår hemsida

VH1401

Byggyta: 164 m2 Antal rum: 4 st Boyta: 140 m2 Antal plan: 1 plan

Ett avlångt och kompakt 1-planshus med ett överraskande rymligt inre. Huset har ett kombinerat kök och vardagsrum med stora utblickar mot både framsida och, framförallt, baksida. Sovrummen är stora med varsin glasdörr ut mot den stora altanen på baksidan. Det ger det lilla extra för individualisten. Huvudsovrummet har dessutom en klädkammare med fönster mot framsidan. Huset får det lilla att kännas stort och rymmer mer än vad ögat kan ana.

VH1841 - Se mer på vår hemsida

VH1841

Byggyta: 114 m2 Antal rum: 6 st Boyta: 184 m2 Antal plan: 1 1/2 plan

Ett majestätiskt och överraskande 1 1/2-planshus med diskret framsida och oväntat öppen baksida. Framsidan med få små fönster ger knapp insyn från vägen medan baksidans gigantiska fönstervägg bjuder in både ljus och natur. Husets inre är anpassat för den sociala familjen med fokus på stora öppna ytor och mindre sovrum. Huvudsovrummet på bottenplan är ljust med stora fönster och glasdörr ut till bakgården medan övervåningens sovrum är dunklare med mindre fönster

VH871 - Se mer på vår hemsida

VH871

Byggyta: 103 m2 Antal rum: 4 st Boyta: 87 m2 Antal plan: 1 plan

Ett T-format hus med högt i tak som välkomnar in ljus och natur genom stora fönster. Husets utformning tillåter föräldrar och barn ha varsin del av huset. Mittpunkten av huset med öppen planlösning är perfekt för trevliga familjestunder. Om vår och sommar bjuder den stora verandan upp till utökad livskvalitet.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår