AlltomBostad
 
Vittjärvshus i Boden AB

Visa alla produkter från: Vittjärvshus i Boden AB

VH-1405 - Se mer på vår hemsida

VH-1405

Väldisponerade kvadratmeter i pampig herrgårdsmiljö fördelat på två plan som ger attraktiv rymd men samtidigt en förnimmelse av ombonad värme och hemtrevnad.

Det storslaget öppna köket ger er alla möjligheter till kreativ mingeltillvaro samtidigt som den fantastiska terrassen förhöjer känslan och erbjuder en liten extra lyx.Stort 1½-planshus i New England-stil med arkitektoniska drag. Husets utformning ger en naturnära upplevelse året runt; både ute, inne, uppe och nere. Med balkong, burspråk och altan blir naturen ett naturligt inslag i ert boende. Huset är som gjort för den sociala familjen, med öppna ytor på båda plan.

Sökord: Trähus, Villa, Villor, 1-Planshus, 1 ½-Planshus, 2-Planshus, Suterränghus, Sluttningshus, 1-Plansträhus, 1 ½-Plansträhus, 2-Plansträhus, Småhus, Modulhus, Hustillverkare, Träbyggnad.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår