AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 oktober 2013

Wakum - Coolaste lamporna på Hem och villamässan!

Den här montern kunde man bara inte gå förbi - då man var tvungen att titta på ALLA lampor. Killen som stod i montern berättade att han formgjutit lampskärmarna i plast, och sedan är det fem olika konstnärer som har målat dem. Jag hittade direkt två stycken som jag vill ha. De är dock rätt stora så de kräver sin takhöjd. En tjej kom precis förbi och hämtade en lampa som hon köpt, hon lastade på den stora kartongen på barnvagnen och såg ut så där som man gör när man köpt något man vill ha och är exalterad över det. Hon kände nog att hon köpt ett konstverk, eftersom lamporna bara tillverkas i ett exemplar. Så håll utkik efter Wakum - de får vi nog se mer av.

Wakum Foto: Annika Rådlund
Wakum Foto: Annika Rådlund

Wakums skärmar är helt unika och finns endast i ett exemplar. Skärmarna är handmålade i akryl som sedan har lackats med sidenmatt klarlack. Pris: 1995 kr/st. En av mina favoriter var den längst ned till höger.

 

WakumNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår